Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Juventus zaváhal s Lecce a vede už jen o bod

Turín - Fotbalisté Juventusu Turín klopýtli v boji o mistrovský titul a po domácí remíze 1:1 s oslabeným Lecce vedou italskou ligu už jen o bod před AC Milán. Obhájce titulu porazil na svém hřišti 2:0 nováčka Atalantu Bergamo.

Ilustrační foto
zdroj: ČT sport

Juventus začal na svém stadionu dobře a k deváté ligové výhře za sebou ho nasměroval už v osmé minutě Claudio Marchisio. Šance "Staré dámy" se ještě zvýšily deset minut po přestávce, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen obránce Lecce Juan Cuadrado. Sestupem ohrožený tým se však ani v oslabení nevzdal a pět minut před koncem po hrubce brankáře Gianluigiho Buffona vyrovnal Andrea Bertolacci.

Dobře začalo na San Siru také AC, které poslal do vedení v deváté minutě Ghaňan Sulley Muntari. "Rossoneri" na rozdíl od svého rivala náskok udrželi a naopak pojistku v podobě druhého gólu přidal ve třetí minutě nastaveného času Brazilec Robinho.

Lazio Řím s českým útočníkem Liborem Kozákem doma remizovalo 1:1 s nováčkem Sienou a nedokázalo se výrazněji přiblížit třetímu místu, zaručujícímu účast v předkole Ligy mistrů. Tým z hlavního města ztrácí na kýženou pozici dva body.

Neobvyklá scéna se odehrála ve Florencii, kde trenér domácí Fiorentiny Delio Rossi napadl během duelu s Novarou svého svěřence Adema Ljajiče. Po dvou inkasovaných gólech vystřídal Rossi srbského záložníka už ve 32. minutě, což se hráči nelíbilo a zřejmě si při odchodu na lavičku neodpustil komentář. Rozzuřený kouč na něj okamžitě vystartoval a uštědřil mu několik šťouchanců. Pokračování incidentu zabránili členové realizačního štábu. Zápas skončil remízou 2:2.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články