Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Finále je vyprodané, fanouškům zbývají fankluby a cestovky

Praha - Vstupenky na finále fotbalové Ligy mistrů 19. května v Mnichově jsou už od poloviny března vyprodané. UEFA má k dispozici jen lístky pro fankluby obou finalistů, kterými budou Chelsea s brankářem Petrem Čechem a vítěz dnešního duelu mezi Realem Madrid a Bayernem Mnichov. Ostatní fanoušci už si mohou koupit pouze zájezdy u cestovních kanceláří, v Česku až za sto tisíc korun.

Pohár pro vítěze Ligy mistrů
zdroj: ČTK/AP

UEFA prodej vstupenek uzavřela už 16. března. Počet žádostí přesahoval nabízenou kapacitu, proto o držitelích vstupenek rozhodlo losování. V těchto dnech jsou lístky doručovány jejich majitelům. Zbývající vstupenky UEFA rozdělí mezi oba finalisty.

Jedinou nadějí pro neutrální fanoušky zůstávají cestovní kanceláře. V České republice zájezd nabízí Slan Tour. Základní varianta vyjde na 59 990 korun, za příplatek 12 990 korun lze pořídit vstupenku II. kategorie a za vstupenku I. kategorie je třeba připlatit 39 990 korun.

Původní cena nejdražších vstupenek byla podle oficiálních stránek UEFA 370 eur (asi 9 200 korun), levnější vstupenky vyšly na 260, 160 a 70 eur.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články