Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Čáslav na jaře poprvé vyhrála, Most se blíží sestupu

Čáslav - Sestupem ohrožený tým Mostu neuspěl ve 21. kole druhé ligy ve Varnsdorfu, prohrál 1:2. Na záchranu teď Severočeši ztrácejí už pět bodů, protože Čáslav porazila 2:0 Táborsko. Domácí si připsali první vítězství v jarní části soutěže a také pod vedením nového trenéra Miloše Sazimy, který tým vedl ve třetím utkání.

Fotbal
zdroj: Isifa

Čáslav vykročila za důležitým vítězstvím už v 17. minutě, kdy se po dobře rozehrané standardní situaci trefil Němeček. Další ránu dostali hosté vzápětí, protože brankář Fryšták mimo vápno fauloval Šturmu a byl vyloučen. Z následného přímého kopu trefil Rakovan spojnici. Domácí měli i nadále zápas pod kontrolou a v závěru prvního poločasu přestřelil Mojdl, krátce na to střídající gólman Táborska Fišan trefil odkopem Džafiče, ten však prázdnou branku minul.

Po přestávce mohl zajistit dvoubrankové vedení Čáslavi střelou bez přípravy Kunášek, Szmek v 72. minutě hlavičkoval po rohu do břevna. Táborsko mohlo vyrovnat po Přeučilově střele z úhlu, kterou vytáhl brankář Ducheček. O výhře Čáslavi rozhodl v 78. minutě střídající Hejný, který se trefil po dvou minutách na hřišti. Domácí po výhře zůstávají na 14. místě tabulky, od jedenáctého Táborska je však dělí pouhé dva body.

Opava udržela jarní neporazitelnost

Souboj sousedů v tabulce mezi fotbalisty desátého Znojma a deváté Opavy skončil bezbrankovou remízou. Hostující Slezané prodloužili svou neporazitelnost na pět zápasů za sebou. Znojmo dokázalo bodovat, přestože dnes téměř hodinu hrálo bez vyloučeného Josefa Hnaníčka.

Výsledky 21. kola 2. ligy:

Varnsdorf - Most 2:1 (1:1)

Čáslav - Táborsko 2:0 (1:0)

Znojmo - Opava 0:0

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články