Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Příbram v boji o šesté místo vyzve Teplice

Příbram - Přímý souboj o šesté místo v tabulce mezi fotbalisty Příbrami a Teplic uzavře v pondělí večer druhou třetinu prvoligové sezony. Zatímco hosté by v dohrávce 20. kola rádi potvrdili, že se jim u Litavky dlouhodobě daří, Středočeši půjdou do zápasu s odhodláním konečně zlomit jarní střelecké prokletí. Na gól Příbram čeká tři utkání a 286 minut.

Ilustrační foto
zdroj: ČT sport

"Šance máme dál, ale chybí nám kvalita v zakončení. Snad to konečně prolomíme," řekl kouč Příbrami David Vavruška, který se stále musí obejít bez tří zraněných důležitých hráčů Tarczala, Koukala a Šlapáka. Pro domácího trenéra bude souboj obzvlášť zajímavý. Na Stínadlech v minulosti dělal šéftrenéra mládeže a stále má v Teplicích plno známých. "Už při podzimním utkání v Teplicích mě tam lidé bezvadně přijali. Mám s nimi výborné vztahy. Jestliže pro hráče to bude zápas jako každý jiný, pro mě ne," dodal Vavruška.

Teplicím se u Litavky daří, v Příbrami neprohrály osm let. Pokud se jim povede zvítězit, dostanou se před svého soupeře na šesté místo. "Máme v Příbrami dlouhou šňůru bez porážky a daří se nám tam. Nechci to zakřiknout, ale budeme tam chtít opět vyhrát a přeskočit je v tabulce," řekl teplický obránce Tomáš Vondrášek.

Trenér Petr Rada považuje Příbram navzdory střeleckému trápení za nepříjemného soupeře. "Příbram sice tři kola nevstřelila branku, ale nesmíme ji podcenit. Jsou velice dobře organizovaní, mají trenéra, který přinesl novou krev. Musíme také brát v potaz, že jsou v tabulce před námi," řekl Rada. "Budeme chtít hrát ofenzivně a navázat na výhru nad Libercem," dodal Rada, kterého čeká 200. ligový zápas v roli hlavního kouče.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články