Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno

Fotbalisté Zlína vstupují do jarní sezony s postupovými plány

Zlín - S postupovými plány vstupují do jarní části druhé ligy fotbalisté Zlína. Po podzimu jsou v tabulce šestí se ztrátou tří bodů na druhé Bohemians Praha a třetí Jihlavu. V zimní přestávce Zlín posílil pouze zkušený útočník Aleš Besta, získat ještě kvalitního stopera se navzdory jednáním až do samého konce přestupního termínu vedení klubu nepodařilo.

Radost fotbalistů Zlína
zdroj: http://www.fctescomazlin.cz

"Jsem přesvědčený, že jsme oproti podzimu silnější. Důležité je, že se už dali dohromady zranění hráči Kubica, Bača, Polách a Pazdera. Dají se počítat jako posily," uvedl trenér Zlína Alois Skácel. Polách po říjnové operaci achillovky naskočil do zápasového rytmu až v polovině února. Klub poslal na hostování do třetiligové Kroměříže záložníky Michala Šroma a Zdeňka Konečníka.

Skácel považuje vedle vedoucího Ústí nad Labem za favorita na postup také Jihlavu vzhledem k jejím výborným výsledkům v zimní přípravě. Věří, že jeho svěřenci do bojů o první ligu také promluví, i když přehnaný optimismus trochu brzdí výsledek z generálky na jarní část soutěže. Zlín totiž prohrál po matném výkonu v Trnavě 0:3. "Musím doufat, že jsme dostali prospěšnou facku a hráči si uvědomí, že s takovým výkonem bychom sotva mohli naplnit naše jarní ambice," poznamenal Skácel.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články