Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Prohraješ s Neapolí a končíš, slyšel Villas-Boas

Londýn – Přestože fotbalisté Chelsea o víkendu zabrali a přerušili pětizápasovou sérii bez soutěžního vítězství, nad trenérem André Villas-Boasem se stále vznáší hrozba odvolání. Ruský majitel Chelsea Roman Abramovič teď prý dal mladému kouči nůž na krk. Buď výhra v odvetě osmifinále nad Neapolí a postup do dalších bojů Ligy mistrů, nebo odchod.

André Villas-Boas
zdroj: EPA

Abramovič si Boase pozval na kobereček, kde mu měl sdělit, že jej má stále rád a plně ho podporuje. Informoval o tom server The National. Jenže několik dalších vysokých funkcionářů klubu už prý portugalskému trenérovi nevěří a pro příští sezonu s ním nepočítají. V kuloárech se už dokonce objevilo jméno bývalého trenéra Liverpoolu Rafaela Beníteze nebo José Mourinha, který by se měl do Chelsea v létě údajně vrátit; v Londýně si již pořídil dům.

"Samozřejmě že není nadšený z výsledků," řekl bývalý trenér Porta směrem k ruskému miliardáři a celou vinu za aktuální formu vzal na sebe. Villas-Boas teď bude mít co dělat, aby usměrnil rozhádaný mančaft, který v prvním osmifinále Ligy mistrů prohrál s Neapolí 3:1. "Je to špatný výsledek, to samozřejmě. Ale je to výsledek, který jsme schopni otočit v náš prospěch na Stamford Bridge," komentoval to před týdnem.

Chelsea sice ve 26. kole Premier League vyhrála nad Boltonem 3:0, je ale až na pátém místě za městským konkurentem Arsernalem. Slavný londýnský klub trápí hlavně obranná fáze hry. "Musíme se vyvarovat chyb vzadu, abychom mohli profitovat z množství střeleckých příležitostí, které si vytvoříme," uvedl Villas-Boas.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články