Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Sivok: Anglie mě láká, ale zůstanu v Turecku

Istanbul - Zdá se, že Tomáš Sivok má o své budoucnosti jasno. Rád by dál zůstal v tureckém Besiktasi, jenže zatím neví, jak se na jeho záměr bude dívat nově příchozí vedení klubu. Zároveň ho stále láká nakouknout do anglické ligy.

Ilustrační foto
zdroj: ČT sport

Sivok by podle svých slov mohl novou smlouvu v Turecku podepsat ihned, jenže on sám jednání lehce přibrzdil. Do konce března by totiž měl v Besiktasi nastoupit nový prezident. "Nechci se dostat do situace, kdy nové vedení řekne, že mě nechce," vysvětlil. Podle Sivoka nehrají v prvé řadě roli peníze, ale hlavně zájem klubu. "Jsem tam spokojený a odejdu jen v případě, že už mě nebudou chtít," dodává.

Kdyby však přišla zajímavá nabídka z Premier League, o přestupu by bývalý hráč Sparty uvažovat přece jen začal. Nesměl by to však být tým z konce tabulky. "To bych se tam moc nehrnul," přiznává český reprezentant, podle nějž to v Anglii je hlavně o řežbě.

Besiktas je teď v turecké lize na třetí příčce, před ním je Fenerbahce a tabulku vede Galatasaray se třiašedesáti body. Besiktas jich má 49. Rozhodující podle Sivoka v honbě za čelem bude, s jakou ztrátou půjde jeho klub do play-off. "Tu ztrátu ještě můžeme stáhnout," tvrdí.

Zdroj
ČT sport, MfD

Hlavní zprávy

Nejčtenější články