Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Juventus je dál v čele Serie A, Ibrahimovicovi hrozí distanc

Řím - Fotbalisté Juventusu Turín zůstali na prvním místě italské ligy, přestože doma uhráli jen bezbrankovou remízu s nováčkem Sienou. Druhý AC Milán bez vyloučeného Zlatana Ibrahimovice dosáhl stejného výsledku proti Neapoli a na čelo dál ztrácí jeden bod.

Ilustrační foto
zdroj: ČT sport

Juventus neprohrál ani jednadvacáté utkání v sezoně, sedmnácté Sieně však nedokázal na svém stadionu vstřelit ani jednu branku. V utkání mistrovského AC proti Neapoli na sebe znovu upozornil kontroverzní Zlatan Ibrahimovic. Švédský kanonýr se neovládl a při jedné hromadné potyčce udeřil do obličeje neapolského obránce Salvatoreho Aroniku. Za červenou kartu hrozí Ibrahimovicovi distanc na několik zápasů.

AS Řím deklasoval ve šlágru kola pátý Inter Milán 4:0 a přiblížil se mu na rozdíl dvou bodů. Dvakrát se na Olympijském stadionu prosadil reprezentant do 21 let Fabio Borini, přesně mířili také brazilský obránce Juan a střídající Španěl Bojan Krkic. Třetí Udine neudrželo vedení na půdě Fiorentiny a prohrálo 2:3, stejně dopadlo čtvrté Lazio Řím v Janově.

Italská fotbalová liga - 22. kolo:

FC Janov - Lazio Řím 3:2 (24. a 46. Jankovič, 9. Palacio - 53. Ledesma z pen., 89. González)

AC Milán - Neapol 0:0

AS Řím - Inter Milán 4:0 (41. a 49. Borini, 13. Juan, 89. Bojan)

Chievo - Parma 1:2 (50. Thereau - 46. Giovinco, 69. vlastní Luciano), Fiorentina - Udine 3:2 (39. a 84. Jovetič, 56. Cassani - 14. Di Natale, 90. Torje)

Juventus Turín - Siena 0:0

Lecce - Boloňa 0:0

Novara - Cagliari 0:0

Palermo - Bergamo 2:1 (29. Miccoli z pen., 49. Budan - 56. Moralez).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články