Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Diamantová liga 2024

Norimberk by prý rád získal Kweukeho

Praha/Norimberk – O sparťanského útočníka Leonarda Kweukeho se prý zajímá bundesligový Norimberk, informoval o tom list Nürnberger Nachrichten. Kamerunský reprezentant by od příští sezony mohl vytvořit v německém týmu útočné s Tomášem Pekhartem. Sparta zatím nevydala k případnému přestupu žádné oficiální stanovisko.

Ilustrační foto
zdroj: ČT sport

Čtyřiadvacetiletý fotbalista již dříve v Německu působil, má za sebou angažmá v Chotěbuzi a Frankfurtu. V Norimberku by prý mohl po sezoně nahradit útočníky Eiglera a Bunjakovo, kterým v létě končí smlouva. Kweuke by se tak mohl opět sejít s českým reprezentačním útočníkem Tomášem Pekhartem, který před odchodem do Německa působil společně s Kamerunským fotbalistou v pražské Spartě.

Kweuke dokázal v jarní části minulé sezony střelecky nahradit miláčka Sparťanských fanoušků Bonyho Wilfrieda, který přestoupil do nizozemského Arnhemu. Na začátku letošní se stal klíčovým hráčem pražského celku, v průběhu podzimní části se ale zranil. A kvůli nedostatečné fyzické kondici se nedokázal natrvalo vrátit do základní sestavy vedoucího celku ligy. Kweukeho pozice v týmu Sparty je tak nejistá, zejména po příchodu Jaroslava Hřebíka, který je znám svým důrazem, který klade na fyzickou připravenost hráčů.

Zdroj
Deník Sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články