Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Chelsea odpověděla na kritiku výhrou 3:0 v Newcastlu

Newcastle (Británie) - Fotbalisté Chelsea po třech prohrách z posledních čtyř soutěžních zápasů znovu zabrali a zmírnili tlak na kritizovaného trenéra Andrého Villase-Boase. Ve 14. kole anglické ligy dnes zvítězili 3:0 na hřišti Newcastlu, jehož hráči v zápase hned třikrát trefili břevno branky Petra Čecha. Reprezentační gólman si tak se štěstím připsal čtvrté čisté konto v této sezoně Premier League.

Didier Drogba
zdroj: ČTK/AP

Před úvodním hvizdem oba týmy i diváci na stadionu St. James' Park uctili památku zesnulého velšského trenéra a bývalého hráče Newcastlu Garyho Speeda, který v neděli spáchal sebevraždu.

Londýnský celek se mohl dostat do vedení už ve čtrnácté minutě, ale Lampardovu nedůraznou penaltu zneškodnil brankář Tim Krul. Hosté se však ještě před koncem prvního poločasu branky dočkali, když ve 38. minutě přesně hlavičkoval útočník Didier Drogba.

Chelsea potvrdila těsné vedení až v úplném závěru zápasu. V předposlední minutě zvýšil po akci dvou střídajících hráčů Salomon Kalou, jemuž připravil premiérový ligový zásah v sezoně Fernando Torres. Na konečných 3:0 uzavřel ve druhé minutě nastavení umístěnou ranou další útočník Daniel Sturridge.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články