Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Jarolím chce zůstat v bundeslize. Vrátí se do Norimberku?

Berlín - Pokud český fotbalista David Jarolím v zimě opustí bundesligový Hamburk, chce dál hrát nejvyšší německou soutěž. Dvaatřicetiletý bývalý reprezentant to řekl v dnešním vydání deníku Bild. Umí si prý představit návrat do Norimberku, v jehož dresu nastupoval v letech 2000 až 2003.

David Jarolím
zdroj: Hamburk SV

"Zažil jsem tam skvělé období. Je jasné, že chci dál zůstat v bundeslize," naznačil dlouholetý kapitán Hamburku, kam by mohly vést jeho další kroky. V severoněmeckém týmu totiž Jarolím v současnosti plní jen roli náhradníka a od vedení klubu dostal souhlas v zimě zadarmo odejít jinam, i když má v Hamburku platnou smlouvu až do léta.

"Z HSV odejít nemusím, ale pokud přijde něco zajímavého, určitě si to poslechnu. Jsem dostatečně fit, abych mohl některým klubům pomoct," dodal Jarolím.

K takovým by podle Bildu určitě patřil i Norimberk, který v bundeslize nevyhrál už osm zápasů v řadě a momentálně se v tabulce nachází na třetím místě od konce. V bavorském týmu by se tak český středopolař potkal s krajanem Tomášem Pekhartem.

Jarolímovo prohlášení, že chce dál zůstat v nejvyšší německé soutěži, asi nepotěšilo druholigový Mnichov 1860, který už avizoval o českého defenzivního záložníka zájem a jeho sportovní ředitel jednal s Jarolímovým manažerem. V německém tisku se spekuluje rovněž o zájmu Augsburgu, který je v bundesligové tabulce poslední.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články