Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Oslabená Plzeň přešla v dohrávce poháru přes Sokolov

Sokolov - Fotbalisté Plzně i bez čtveřice reprezentantů, kteří jsou k dispozici národnímu týmu v baráži o Euro proti Černé Hoře, nedopustili v dohrávce třetího kola Ondrášovka Cupu překvapení a v západočeském derby na hřišti Sokolova zvítězili 3:1. Ligový mistr nakročil k úspěchu dvěma góly v prvním poločase, po pauze přidal svůj druhý zásah Hora a domácí už jen korigovali. V osmifinále se Viktoria utká s Mladou Boleslaví.

Ilustrační foto

Plzeňský kouč Pavel Vrba nasadil s výjimkou chybějící čtveřice reprezentantů a Daridy, který nastoupil za jednadvacítku, téměř nejsilnější možnou sestavu a favorit od začátku držel proti přednímu týmu druhé ligy otěže utkání pevně v rukou. Uklidnění se hosté dočkali už po osmnácti minutách, kdy Horváth vybídl ke skórování Ďuriše.

Je nám líto, video expirovalo.
Viktoria porazila Sokolov

Pak přišly velké chvíle Hory. Dvacetiletý ofenzivní záložník nejprve po necelé půlhodině prostřelil brankáře Bučka a na začátku druhého poločasu pak s pomocí tyče po centru ze strany pojistil Viktorii jasné vítězství. Mezitím ještě Bakoš napálil břevno a konstrukce branky pokazila radost i na druhé straně v 57. minutě domácímu Blažkovi. Čestného úspěchu se Sokolov dočkal až v 74. minutě po Vaněčkově křížné střele.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články