Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Nepoučitelnému Tevézovi hrozí další trest. Zmeškal trénink City

Londýn - Útočníkovi Carlosi Tévezovi hrozí v Manchesteru City další trest. Sedmadvacetiletý fotbalista, který musel nedávno zaplatit pokutu půl milionu liber, totiž bez svolení trenéra City Manciniho odletěl za rodinou do Argentiny. Dle informací BBC se proto nedostavil na plánovaný středeční trénink klubu. 

Ani někteří fanoušci už Tevéze v City nechtějí
zdroj: EPA

Většina hráčů Manchesteru City právě vykonává reprezentační povinnosti. Tevéz, který nehrál od vítězství City v zářijovém utkání Carling Cupu, ovšem do argentinské reprezentace povolán nebyl a v plánu měl individuální trénink v Manchesteru. Místo toho však odletěl do Argentiny. "Odcestoval za rodinou," uvedl Tévezův mluvčí Paul McCarthy. "Dokud se nevrátí, víc toho říct nemůžu. Ale zdůrazňuji, že Carlos si je dobře vědom, že se musí dostat zpět do formy," řekl.

Tévez před časem dostal od klubu pokutu ve výši čtyř týdenních platů poté, co v září při utkání Ligy mistrů s Bayernem Mnichov odmítl jít na hřiště jako střídající hráč. Za fotbalistu, který se hájil tvrzením, že se pouze nechtěl jít znovu rozcvičit, se postavila hráčská asociace a trest byl snížen na polovinu.

Kontakty mezi klubem a hvězdným argentinským útočníkem se v poslední době už začínaly zlepšovat. Z obou stran je ovšem viditelná snaha o hráčův bezproblémový odchod z klubu, buď na hostování nebo permanentně už v ledním přestupovém oknu.

Kalendář událostí kolem Carlose Tevéze:

27. září 2011 - Trenér Manchesteru City Roberto Mancini rozčíleně požaduje Tevézův vyhazov z klubu po hráčově údajném odmítnutí nastoupit v zápase Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov

28. září 2011 - City suspenduje Tevéze na čtrnáct dní

12. října 2011 - City oznamuje, že Tevéze nemine disciplinární řízení

25. října 2011 - Tevéz usvědčen z pěti případů porušení kontraktu a potrestán pokutou ve výši čtyř týdenních platů (1 milion liber). Trest je později zredukován na dva týdenní platy kvůli intervenci PFA

Zdroj
ČTK, BBC

Hlavní zprávy

Nejčtenější články