Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Arsenal se potácí, nestačí ani na nejhorší

Londýn – Velmi špatné výsledky zaznamenávají v nové sezoně fotbalisté londýnského týmu Arsenal. V pátém kole nestačili ani na poslední klub ligové tabulky Blackburn, který tak dosáhl prestižní výhry 4:3. Vítězství mu doslova spadlo do klína, rozhodly totiž dva vlastní góly Arsenalu. Ten si tak sám zmařil nadějné vedení 2:1 v poločase. Situaci v nejvyšších patrech ligové tabulky dnes rozvířila především remíza dosud čtvrtého Newcastlu s Aston Villou. Protože většina týmů z první pětky bude hrát až v neděli, může se Newcastle obávat výrazného propadu.

Trenér Asenalu Arséne Wenger
zdroj: EPA autor: Mario Cruz

Trenér Arsenalu Arséne Wenger vyslal proti Blackburnu nové posily Gervinha z Pobřeží slonoviny a Španěla Mikela Artety, změna sestavy se zprvu zdála být dobrým tahem, protože tým dvakrát vedl navzdory trefě blackburnského Yakubua Aiyegbeniho. Ve druhé půli se ale otevřely mezery v obraně Arsenalu, kterou překonal Yakubu, především však problémy zdůraznily hned dva vlastní góly. Wengerovu týmu se ještě podařilo snížit, ale zápas už neotočil.

Arsenal tak figuruje až na 15. místě tabulky Premiere League, zatímco Blackburn vyskočil z posledního 20. místa na 14. pozici. Zítra může být slavnému týmu ještě hůř, protože svá utkání odehrají další tři týmy z chvostu tabulky.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články