Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Trenér Vrba přeřadil záložníka Filla do rezervy

Praha - Ofenzivní záložník Plzně Martin Fillo zmešká úterní zápas základní skupiny fotbalové Ligy mistrů, ve kterém se jeho Viktoria utkání s běloruským Borisovem. Po sobotním ligovém utkání v Olomouci byl totiž na neurčitou dobu přeřazen do třetiligového rezervního týmu. Jedná se pravděpodobně o následek fotbalistovy konfrontace s trenérem Pavlem Vrbou, s nímž se údajně nepohodl. Fillo v pražském Edenu ani neabsolvoval předzápasový trénink.

Trenér Plzně Pavel Vrba
zdroj: ČTK

Vedení plzeňského klubu se k Fillově případu nechtělo vyjadřovat. Jisté prý je nyní jen to, že se Fillo neobjeví v úterním duelu s běloruským týmem. "Situace je taková, že Martin nebyl nominovaný k úternímu utkání Ligy mistrů proti Borisovu. Víc situaci ani další spekulace komentovat nebudeme," řekl tiskový mluvčí klubu Jaromír Hamouz. Nepotvrdil však, zda byl bývalý hráč norského Stavangeru opravdu přeřazen do B-mužstva.

Pětadvacetiletý Fillo, o kterého se prý nedávno zajímala také pražská Slavia, v této sezoně prožil nejlepší okamžik v srpnovém úvodním utkání 4. předkola Ligy mistrů na hřišti FC Kodaň, kde krátce po svém příchodu na hřiště povedeným gólem zpečetil vítězství Viktorie 3:1. "Jestli je to satisfakce? Nechci to takhle hrotit. Jsem rád, že se klukům daří, i když moc nehraju. Teď se to třeba trochu změní," řekl po utkání v Dánsku Fillo.

Ani po utkání v Kodani se ale jeho zápasové vytížení příliš nezměnilo. V dosavadních šesti ligových kolech v nové sezoně nastoupil jen jednou v základní sestavě, čtyřikrát zasáhl do hry jako střídající hráč. V Olomouci naposledy odehrál závěrečných 11 minut. Do týmu českých mistrů přitom v lednu přišel jako velká posila, na jaře však nastoupil v zahajovací jedenáctce v lize jen k dvěma utkáním.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články