Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Chelsea porazila Norwich, ale přišla o Drogbu

Londýn - Fotbalisté Chelsea bez zraněného reprezentačního brankáře Petra Čecha ve 3. kole anglické ligy porazili nováčka Norwich na svém hřišti 3:1. Utkání nedohrál útočník Dider Drogba, který po střetu s hostujícím brankářem upadl do bezvědomí a musel být odnesen na nosítkách s kyslíkovou maskou. Svěřenci trenéra Andrého Villas-Boase začali výborně a už v šesté minutě se dostali do vedení po povedené střele portugalského krajního beka Josého Bosingwy. Outsider však v Londýně předvedl nebojácný výkon a v 63. minutě vyrovnal. Chybu gólmana Henrique Hilária potrestal útočník Grant Holt.

Fotbalisté Chelsea
zdroj: AP

Krátce poté na stadionu Stamford Bridge všem zatrnulo. Brankář Norwiche John Ruddy ve vzdušném souboji tvrdě zasáhl do hlavy Drogbu, který se bezvládně skácel na trávník a musel být dlouho ošetřován.


Deset minut před koncem Ruddy v pokutovém území fauloval pronikajícího Brazilce Ramirese a rozhodčí ho okamžitě vyloučil. Náhradníka Declana Rudda z následné penalty překonal Frank Lampard a vrátil "Blues" vedení. Pojistku v podobě třetí branky přidala v jedenácté minutě nastavení debutující ofenzivní posila z Valencie Juan Mata. Premiérový start za Chelsea si připsal i další útočník Romelu Lukaku z Anderlechtu.

Liverpool doma porazil Bolton 3:1 a podesáté za sebou nad ním v Premier League zvítězil. První soutěžní branky za "Reds" vstřelili na Anfield Road letní posily do zálohy Jordan Henderson a Charlie Adam, jednou se prosadil i střídající slovenský obránce Martin Škrtel. Za Bolton až v nastavení snížil třetím gólem v sezoně chorvatský útočník Ivan Klasnič.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články