Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Ústí v Ondrášovka Cupu hostí Teplice

Praha - Další tři prvoligové celky dnes vstoupí do fotbalového poháru Ondrášovka Cupu. Nejzajímavější bude souboj dvou severočeských sousedů, kteří ještě na jaře nastupovali na teplickém stadionu a mají vzájemné vlastnické vazby. Druholigové Ústí nad Labem přivítá Teplice, které potřebují zapomenout na dvě prohry z nejvyšší soutěže. Velkými favority bude Žižkov na půdě třetiligového Písku a především Dukla na hřišti divizního Sokola Brozany.

Fotbal
zdroj: Isifa

Teplice vždy braly obě domácí soutěže vážně a nic na tom nezmění ani tentokrát. "V Teplicích jsou obě soutěže stejně důležité, nemůžeme žádný zápas podcenit a tím spíše, když jde o nedávného a dobře známého soupeře z první ligy. Na ligu začneme myslet znovu až ve středu," naznačil mluvčí klubu Petr Heidenreich, že od favorita se nedá očekávat rezervní sestava.

Dukla se v Brozanech potká s řadou bývalých hráčů nejvyšší soutěže. Trenérem je Jiří Němec, v brance nastupuje Tomáš Poštulka, v obraně hrají Miroslav Rada, v záloze Radek Divecký a v útoku mimo jiné i Pavel Veleba. Pro domácí je zápas sváteční událostí, letos slaví 90. výročí založení klubu.

Dukla zjevně vezme zápas jakou zkoušku pro hráče širšího kádru. "Rozhodně nechceme soupeře podcenit, ale šanci dostanou hráči, kteří zatím v lize tolik minut neodehráli. Brozany jsem viděl v zápase s Mostem a musím říct, že jejich postup nebyl nezasloužený. Svoji kvalitu určitě mají," řekl trenér Luboš Kozel.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články