Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Bookmakeři: Titul se vrátí na Spartu

Praha - Sázkové kanceláře před pátečním startem nového ročníku fotbalové ligy očekávají, že se titul vrátí na Spartu. Na druhém místě by podle bookmakerů měla skončit mistrovská Plzeň, třetí stejně jako v uplynulé sezoně Jablonec. Odborníci na kurzy mají jasno i o opačném pólu tabulky: "černého Petra" v podobě sestupu přisuzují nováčkovi ze Žižkova a Příbrami. Letenští jako nejbohatší český klub tradičně vstupují do nového ročníku v roli největšího favorita, na jejich triumf lze u hlavních tuzemských společností sázet v rozmezí mezi 2:1 až 2,25:1.

Plzeň, která se může stát teprve třetím, a dokonce prvním mimopražským týmem, který dokáže v samostatné české lize obhájit titul, následuje za Spartou v kurzech od 3:1 do 3,8:1. Triumf Jablonce by sázejícím vynesl šesti- až desetinásobek jejich vkladu.

Za trojici hlavních favoritů seřadili bookmakeři dalšího pohárového zástupce Mladou Boleslav, ambiciózní Olomouc a obrozenou Slavii. Šance svěřenců Michala Petrouše ohodnotily sázkové kanceláře v poměrech 20:1 až 30:1.


Na opačném pólu tabulky se budou podle kurzových odborníků pohybovat staronový účastník první ligy Žižkov a oslabená Příbram. Na sestup Viktorie jsou kurzy 1,9:1 až 2,1:1, na celek od Litavky, jemuž odešla stoperská dvojice a klíčový muž sestavy Michal Klesa, 1,95:1 až 2:1.

Nejlepším střelcem ligy by se měl stát sparťan Léonard Kweuke, v odhadech jej následuje nejlepší kanonýr uplynulého ročníku David Lafata z Jablonce.

David Lafata
zdroj: ISIFA/VLP autor: Martin Divíšek
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články