Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Vacek do Itálie? Zájem má Verona

Praha - Včera vyplynuly na povrch informace o testech fotbalisty Miloše Lačného v Celticu Glasgow, do zahraničí by ho mohl následovat i kolega ze Sparty Kamil Vacek. Informoval o tom Deník Sport s tím, že Vacek by mohl zakotvit v italském klubu Chievo Verona. "V současné době evidujeme zájem z italské ligy," potvrdil Pavel Zíka z agentury Sport Invest.

Chevo Verona skončila v posledním ročníku Serie A na jedenáctém místě. Italové prý o Vacka hodně stojí, jeho odchod však ještě není na pořadu dne. Sparta s ním totiž počítá do základní sestavy, Vacek by jí byl platný nejen v nadcházejícím ročníku první ligy, jenž startuje už tento týden, ale také v kvalifikaci Evropské ligy.

"Kamil i Sparta se koncentrují na start v evropských pohárech. To je nyní priorita. Sparta se nechce oslabovat před kvalifikací, jednání by mohla pokračovat až po ní," dodal Zíka. Výhledově by tak připadalo v úvahu, že by mohl Vacek, jenž na Letnou zamířil před čtyřmi lety, přestoupit koncem srpna.

Jeden odchod Sparta přece jen oznámila: na půlroční hostování do
Prešova odešel levý obránce Jan Krob, který se během minulé sezony
neprosadil do sestavy v konkurenci Manuela Pamiče. Čtyřiadvacetiletý bek má za sebou už hostování v Kladně a Českých Budějovicích, v lize odehrál 40
utkání a jednou se zapsal mezi střelce.

Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články