Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

Baník uhradil Bolfovi část dluhu

Ostrava - Svár bývalého fotbalového reprezentanta Reného Bolfa s vedením Baníku Ostrava skončil dohodou. Majitel klubu Tomáš Petera sedmatřicetiletému stoperovi, který před nedávnem ukončil aktivní kariéru, uhradil výraznou část několikamilionového dluhu a zbylý obnos se zavázal zaplatit do konce kalendářního roku. Bronzový medailista z mistrovství Evropy 2004 si na Baníku nárokoval několikamilionovou částku, kterou mu klub dlužil na mzdách a prémiích za uplynulé čtyři sezony. Podle Baníku se jednalo o 3,5 milionu korun, Bolf tvrdil, že suma byla mnohem vyšší.

Spor skončil smírem a obě strany se dohodly na kompromisu. Petera vyplatil bývalému hráči podstatnou část pohledávky a s Bolfovým právním zástupcem se domluvil na tom, že zbylou část dluhu vyrovná do konce prosince.

Bolf před dvěma týdny kvůli tahanicím s bývalým zaměstnavatelem ukončil aktivní kariéru, byť ještě zvažoval nabídku druholigové Karviné. Bývalý hráč Sparty a francouzského Auxerre sehrál v nejvyšší soutěži 260 zápasů a vstřelil 27 gólů. Za reprezentaci nastoupil ke 34 duelům.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články