Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Mourinhovu kritiku bude řešit disciplinárka UEFA

Nyon - Disciplinární komise UEFA zahájila řízení s trenérem Realu Madrid Josém Mourinhem kvůli "nevhodnému komentáři" po prohře s Barcelonou v úvodním semifinále Ligy mistrů. Portugalský kouč chrlil lavinu kritických slov na adresu rozhodčích a naznačil, že Barceloně nadržuje i UEFA. Případ se bude řešit 6. května. Real ve středu večer doplatil na vyloučení Pepého, za což ho v poslední čtvrthodině ztrestal dvěma góly kanonýr Messi. Mourinho Pepého vyloučení nechápal, po protestech byl vykázán na tribunu a po skončení semifinále nemohl přijít na jméno čtveřici německých sudí v čele s hlavním Wolfgangem Starkem.

Disciplinární komise zasedne až v pátek 6. května, přičemž odveta na Nou Campu se bude hrát už v úterý. Bude se zabývat také Mourinhovým vykázáním z lavičky, které následovalo po jeho ironickém zatleskání čtvrtému sudímu, jenž Starkovi poradil, ať Pepého vyloučí. 

Řešit se příští pátek v sídle UEFA bude také červená karta náhradního gólmana Barcelony Joseho Pinta, který se zapojil do strkanice při odchodu ze hřiště o poločasové přestávce.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články