Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Příbramský kouč Nádvorník měl namále, končí jen asistent

Příbram - Vedení fotbalového klubu z Příbrami zvažovalo v pondělí odvolání hlavního trenéra Romana Nádvorníka, nakonec odchází jen asistent Petr Frňka. Klubový ředitel Petr Větrovský to uvedl na oficiálním webu. Funkcionáři tak reagovali na neuspokojivé výsledky mužstva, které se v prvoligové tabulce propadlo na 13. místo a pouze tři body ho dělí od sestupového pásma.

Příbram změnila trenéra už na podzim, kdy Nádvorník nahradil Martina Hřídela. Bývalý kouč Vlašimi přišel, aby vylepšil tristní situaci středočeského klubu, který se od startu ligy potácel na spodních příčkách tabulky. Jenže ani Nádvorník nepřinesl velké zlepšení.

Petr Větrovský, ředitel klubu:

"Musím určitě vyjádřit nespokojenost nad posledními výsledky našeho mužstva a nemohu být samozřejmě spokojen s předvedenou hrou i tím, jak se naše mužstvo prezentuje."

Hrozba sestupu je stále akutní a po nedělní domácí prohře s Bohemians 1905 v příbramském klubu řešili, jak mužstvo oživit. Nádvorníkův osud tak byl znovu ve hře, ovšem zatím odchází jen asistent, kterého si na podzim k Litavce přivedl.

"Nemůžeme být spokojeni s předvedenou hrou a tím, jak se naše mužstvo prezentuje. Celou situaci jsme si vyhodnotili a došlo k ukončení angažmá Petra Frňky," uvedl Větrovský na webu. "Samozřejmě za výsledky je zodpovědný i hlavní trenér, ovšem v tuto chvíli Nádvorník u týmu dál pokračuje," dodal šéf klubu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články