Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Vynalézavý chilský fotbalista se praštil rukou protihráče

Arequipa (Peru) - Jihoameričtí fotbalisté jsou proslulí častým simulováním faulů, Chilan Bryan Carrasco však zvolil zcela nový přístup. Místo toho, aby nedovolený zákrok soupeře předstíral, chytil soupeře za ruku a sám se s ní praštil do obličeje. A rozhodčí na to skočil. Chilské reprezentaci do 20 let však ani tento kousek k výhře nad stejně starými Ekvádorci nestačil.

K incidentu došlo na nedávném mistrovství Jižní Ameriky do 20 let, na kterém mladí fotbalisté bojovali o účast na mistrovství světa dvacítek. Chile v posledním utkání nastoupilo proti Ekvádoru, když oba soupeři již byli bez šancí na postup.

Ekvádor se v 72. minutě dostal do vedení po gólu Arroya a chvíli nato se znovu tlačil do útoku. Edson Montaňo si nabíhal na rozehrávku autového vhazování a na zádech si hlídal obránce Carrasca. Ten využil Montaňovy nepozornosti, chytil ho za ruku a praštil se s ní do obličeje. Rozhodčí ihned zapískal a nařídil rozehrávku ve prospěch Chile. Zmatený Montaňo se tak s nechápavým výrazem musel vrátit do obranné formace.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články