Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Baroš si zřejmě zahraje až na jaře

Istanbul - Pro českého fotbalového reprezentanta Milana Baroše zřejmě podzimní sezona skončila. Útočník Galatasaraye Istanbul má nadále problémy s trhlinou v zadním stehenním svalu a podle tureckých médií si léčba vyžádá další měsíc. Podzimní sezona přitom pro Galatasaray skončí 19. prosince duelem proti Konyasporu. Baroš tak zřejmě zasáhne až do jarních bojů, které začnou 21. ledna.

Ilustrační foto

Baroš se zranil v polovině října v duelu s Ankaragücü, v němž vstřelil dva góly, následně si však obnovil zranění, kvůli kterému přišel o tři týdny. V posledních dnech se připravoval na návrat na hřiště, ovšem při trénincích ho sval stále bolel. Proto se rozhodlo o další léčbě a odkladu jeho návratu, aby neriskoval další zranění.

Podle tureckých médií existuje i možnost, že se Baroš odjede léčit do Česka, aby se na něj podívali místní specialisti.

Zdravotní problémy Baroše provázely po celý poslední rok. Kvůli zlomenině v nártu přišel o velkou část jarní sezony a vinou potíží s achillovkou také o většinu přípravy na další ročník. V září se sice po téměř roční pauze vrátil i do národního týmu v kvalifikačním utkání s Litvou, ale na konci měsíce si poranil zadní stehenní sval a přišel o reprezentační sraz a zápasy se Skotskem a Lichtenštejnskem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články