Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Od Hubníka dostal "čoud" a stal se hrdinou. Jeho slova jsem si vzal k srdci, řekl Zmrzlý

V poločase dorazil do kabiny a vyslechl si ostřejší promluvu na svoji adresu, po závěrečném hvizdu se to ale už změnilo v pochvaly. Olomoucký fotbalista Ondřej Zmrzlý zařídil vítězství 1:0 ve Zlíně svou premiérovou brankou v nejvyšší soutěži. A za trefu tak mohl částečně poděkovat kapitánovi Sigmy Romanu Hubníkovi.

Slavící Ondřej Zmrzlý
zdroj: ČTK autor: Glück Dalibor

"Dal mi v kabině o přestávce trochu čouda, že prý se málo zapojuju do útoku. Tak jsem si to vzal k srdci. Prakticky hned z prvního náběhu za soupeřovu obranu se mi povedlo skórovat. Jsem moc rád, že se mi na nasáklé trávě povedlo přesně zakončit," řekl Zmrzlý v rozhovoru s novináři.

Jinak to byl i podle něj ve Zlíně především boj. "Krásný fotbal pro diváky to rozhodně nebyl. Na vině byl i těžký terén. Pro nás je ovšem nejdůležitější, že máme tři body, pro které jsme si přijeli," uvedl olomoucký odchovanec, jenž se prvního gólu dočkal při 24. ligovém startu.

Je rád, že si vybojoval místo v základní sestavě na kraji obrany, byť dříve hrával spíše defenzivního záložníka. "Je mi jedno, kde hraju, hlavně, že dostávám příležitost. Na kraji obrany to není pro mě nic nového, hrával jsem tam v dorostu. Navíc teď mám vedle sebe zkušené hráče, kteří mi hodně poradí a pomohou," poděkoval Zmrzlý spoluhráčům a především Václavu Jemelkovi.

Rozjetá Sigma vyhrála čtvrtý z pěti zápasů v sezoně nejvyšší soutěže a už se těší na další kolo, kdy přivítá Plzeň. "My jsme teď naše diváky nalákali na tento zápas, ale vzhledem k současné situaci nemůže přijít víc než dva tisíce diváků. To mě mrzí, zájem by byl určitě mockrát větší. Ale co se dá dělat, zdraví je přednější," konstatoval Zmrzlý.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články