Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Denver Pioneers - UMass Minutemens

SOUHRN 3. KOLA: Sparta pěti góly otočila duel v Karviné a je první, Pardubice zaskočily Slavii

Překvapení z Pardubic. Vítěz druhé ligy potvrdil ve 3. kole nejvyšší fotbalové soutěže, že nepostoupil náhodou. V pražském Ďolíčku hodně potrápil mistrovskou Slavii, která nakonec do nedalekého Edenu veze jen bod za remízu 1:1. Slavia tak přepustila první místo v tabulce pražskému rivalovi, jelikož Sparta předvedla impozantní comeback do utkání s Karvinou z 0:2 na 5:2. Plzeň sehrála vyrovnaný duel s Mladou Boleslaví, který nakonec překlopil na její stranu stoper Lukáš Hejda vítěznou trefou na 2:1.

Radost fotbalistů Sparty z gólu v Karviné
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Plzeň - Mladá Boleslav 2:1

Nadřeli se, ale přesto fotbalisté Plzně podruhé v sezoně zvítězili. Ve třetím kole první ligy doma zdolali Mladou Boleslav 2:1. Naopak Středočeši jako jediný tým nebodovali ani ve třetím utkání nového ročníku. Čtvrt hodiny před koncem zápas rozhodl Lukáš Hejda. Svěřenci trenéra Adriana Guľy poskočili na osmé místo.

Je nám líto, video expirovalo.
Ohlasy po utkání Plzeň - Mladá Boleslav

(https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/fotbal/sparta-divoky-zapas-s-karvinou-dokazala-otocit/5f5e47213d136f1e2376d19e)

Karviná - Sparta Praha 2:5

Velké drama bylo k vidění na stadionu Karviné. Favorizovaní hosté ze Sparty totiž záhy prohrávali 0:2 Utkání ale dokázali Letenští otočit a nakonec si odvážejí vítězství 5:2. Dvěma góly se blýskl Adam Hložek.

Zlín - Brno 3:1

O dobrý výsledek se sami připravili. Fotbalisté Zlína si poradili 3:1 se Zbrojovkou Brno ve 3. kole první ligy i díky tomu, že brněnští fotbalisté hráli od 41. minuty v deseti. Peter Štepanovský sice v utkání vyrovnával na 1:1, ale později se nechal po druhé žluté kartě vyloučit. Domácí výhru zařídili Fantiš, Jiráček a Jawo.

Pardubice - Slavia 1:1

Nečekanou ztrátu utrpěl mistr ligy v utkání s nováčkem z Pardubic. Ten po statečném výkonu v pražském azylu ve vršovickém Ďolíčku nad Slavií dokonce vedl, ale mistr dokázal vyrovnat a snažil se utkání rozhodnout, ale to už se mu nepodařilo.

Je nám líto, video expirovalo.
Ohlasy po utkání Pardubice - Slavia

Jablonec - Ostrava 2:0

Vyrovnaný zápas předpokládaných adeptů na boj o místo v evropských pohárech přiklonila na stranu jabloneckých fotbalistů hlavička Ivana Schranze po rohu Ladry ve druhém poločase. Výhru Jablonce pak potvrdil Jaroslav Zelený druhým gólem. Jablonec tak bodoval i ve třetím zápase tohoto ročníku a připsal si už sedmý bod. Baník po dvou remízách skončil bez bodu.

Teplice - Slovácko 0:2

Slovácku se v nové sezoně zatím daří a tým může slavit druhé vítězství. Odnesly to Teplice, které v domácím prostředí podlehly 0:2. O branky se postarali Kohút a Kliment.

České Budějovice - Liberec 0:2

Nepovedený domácí duel. Českobudějovičtí fotbalisté podlehli na domácím trávníku Liberci 0:2. Za hosty se prosadili Mosquera a Rabušic.

Příbram - Opava 1:1

Po bodu si připsali fotbalisté Příbrami a Opavy. Ti v souboji týmů, které jsou považovány za bojovníky o udržení ligové příslušnosti, remizovali 1:1. Vedoucí gól domácího celku vstřelil v 57. minutě ghanský záložník Antwi a poté za hosty vyrovnal Dědič. Oba týmy tak mají první bod v novém ročníku.

Je nám líto, video expirovalo.
Přenos ČT: Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Bohemians

Olomouc - Bohemians 3:0

Olomouc i podruhé v sezoně doma naplno bodovala, když v předehrávce 3. kola porazila Bohemians jednoznačně 3:0. Klokani, kteří v úvodních dvou utkáních neinkasovali, herně na Hané propadli a za celý zápas nevystřelili ani jednou na branku. Dva góly domácích vstřelil David Houska, výsledek v nastaveném čase pečetil Mojmír Chytil.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články