Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

SOUHRN 25. KOLA: Plzeň vyzrála na Spartu, Slavii i Jablonci stačily výhry 1:0

Plzeň si veze z Letné cenné tři body. V 25. kole porazila Spartu 2:1 a dál stíhá jejího městského rivala v čele tabulky. Slavia opět ukázala, že se jí proti Mladé Boleslavi daří, a nezaváhala ani po více než dvouměsíční pauze. Pražané zvítězili 1:0. Bohemians si v Ďolíčku vesele zastříleli, Teplice přejeli 4:0. Liberec loupil v Českých Budějovicích. Jablonci stačil k výhře nad Zlínem jediný gól. Další tři duely 25. kola mezi Příbramí a Baníkem, Slovácka s Olomoucí i Opavy s Karvinou skončily bez branek.

Utkání Mladá Boleslav - Slavia
zdroj: ČTK autor: Michal Kamaryt

Sparta - Plzeň 1:2

Plzeňští fotbalisté zůstávají v laufu i po ligové obnově. Z Letné si odvážejí tři body za vítězství 2:1, branky dávali Lukáš Kalvach a Jean-David Beauguel. Za domácí pouze v závěru snížil David Karlsson.

Je nám líto, video expirovalo.
Ohlasy po utkání Sparta - Plzeň

Mladá Boleslav - Slavia 0:1

Sešívaní nepředvedli v Mladé Boleslavi žádný střelecký koncert, gól Petra Ševčíka z 22. minuty jim však bohatě stačil. Slavia si tak upevnila vedení v tabulce. Před Plzní, kterou čeká ve středu duel se Spartou, má náskok 11 bodů, přestože Pražané brali tři body na jaře teprve podruhé.

Je nám líto, video expirovalo.
Trpišovský: Jsem maximálně spokojený

Jablonec - Zlín 1:0

Utkání rozhodl brankou v 31. minutě Libor Holík, někdejší hráč "ševců". Severočeši vedení udrželi, přestože od 48. minuty dohrávali oslabeni po vyloučení Dominika Plechatého. V tabulce si pojistili třetí místo. Zlín v obnovené ligové premiéře pod trenérem Bohumilem Páníkem popáté za sebou v nejvyšší soutěži nezvítězil.

Příbram - Baník Ostrava 0:0

Trenér Pavel Horváth neprožil vítězný debut v roli prvoligového tenéra. Příbramští prodloužili sérii bez výhry v nejvyšší soutěži na 18 utkání a už 481 minut nedali gól. Baníku nepomohlo ani závěrečné vzedmutí. Střídající útočník Baroš, jenž v nejvyšší soutěži nastoupil poprvé od prosince, po chvíli na hřišti v dobré pozici netrefil míč. Stronatiho hlavičku z rohu v 78. minutě výborně zneškodnil Melichar a devatenáctiletý gólman si krátce před koncem poradil i s další hlavičkou náhradníka Smoly.

Je nám líto, video expirovalo.
Přenos ČT: Sestřih a ohlasy utkání Příbram - Ostrava

Slovácko - Olomouc 0:0

Sigma potvrdila roli remízového "krále" ligy a připsala si už dvanáctý nerozhodný výsledek v této sezoně. Tým z Uherského Hradiště bodoval počtvrté za sebou a v nejvyšší soutěži nedostal gól už 398 minut.

Je nám líto, video expirovalo.
Ohlasy po zápase Slovácko - Olomouc

Bohemians 1905 - Teplice 4:0

Hráči z Ďolíčku nedali Teplicím příliš šancí. Gólový účet otevřel z penalty Josef Jindřišek, další trefu přidal Petr Hronek a nepodařené utkání z pohledu Severočechů podtrhl vlastním gólem Jevgenij Nazarov.

Je nám líto, video expirovalo.
Teplické ohlasy po utkání s Bohemians

Opava - Karviná 0:0

Vypjatý lokální duel Opavy s Karvinou skončil bez branek. Oba týmy se rozešly smírně 0:0 a třináctá Karviná tak před předposlední Opavou nadále má šestibodový náskok.

České Budějovice - Liberec 0:1

Fotbalisté Liberce ustáli v Českých Budějovicích počáteční nápor domácích a postupem času se jejich akce stávaly nebezpečnějšími. V úvodu druhého poločasu pak rozhodl zápas rumunský záložník Baluta. Jihočeský celek měl sice převahu, ale gól vstřelit nedokázal.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články