Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Hokej na zemi

Slavia hlásí první zimní posilu, z Liberce přijde Ševčík. Stoch prodlouží smlouvu

Po oznámení nového majoritního vlastníka se fotbalová Slavia pochlubila i další zprávou. V zimě totiž zamíří z Liberce do Edenu středopolař Petr Ševčík. Podle předsedy představenstva Pražanů Jaroslava Tvrdíka jsou kluby domluvené. Sešívaní se zároveň dohodli se slovenským záložníkem Miroslavem Stochem na prodloužení kontraktu o další tři roky a s Tomášem Součkem, že v týmu zůstane minimálně i na jaře.

Ševčík patří na podzim k nejlepším hráčům a tvůrcům hry Slovanu. Čtyřiadvacetiletý záložník má v nejvyšší soutěži na kontě 70 startů a čtyři vstřelené góly. "První zimní posila je na dohled. Na základě dohody s majitelem Liberce panem Karlem a samotným hráčem náš klub posílí Petr Ševčík," řekl Tvrdík.

Ve Slavii bude dál působit také Stoch, který na podzim nabral výbornou formu a s devíti brankami je druhým nejlepším střelcem této ligové sezony. Do Edenu přišel devětadvacetiletý slovenský reprezentant vloni v létě. "Zítra podepíše prodloužení kontraktu o další tři roky. Miroslav Stoch se bude spolu s námi účastnit jak boje o titul, tak pevně věřím i o Ligu mistrů a o další úspěchy v pohárech," pokračoval Tvrdík.

O Součka byl poslední dobou velký zájem v zahraničí, ale po dohodě se Slavií zůstane minimálně pro jaro a případnou kvalifikaci Ligy mistrů. Třiadvacetiletý defenzivní záložník patří ke stabilním členům reprezentace. "Chci za to Tomášovi, našemu odchovanci, poděkovat. Tomáš je silnou osobností tohoto týmu," uzavřel Tvrdík.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články