Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Trávník: Na tréninku jsem nic nezměnil, akorát si více věřím

Michal Trávník na podzim pálí ostrými až tak, že byl nominován do reprezentace. Díky jeho gólům si fotbalový Jablonec lebedí na pátém místě ligové tabulky. V posledním zápase Severočeši rozstříleli Příbram 6:0. Hráč s nejlepší formou v Podještědí, jenž letos dal 8 gólů a je nejlepším nahrávačem, byl hostem pořadu Dohráno plus.

V Příbrami se Jablonci dlouhodobě daří. "Jsme skromný klub, takže nám tamější divácky slabá kulisa nevadí. Příbram chce hrát s každým otevřeně, což nám svědčí, neboť máme rychlé křídelní hráče," vysvětluje Trávník, který si připsal hattrick.

Záložník Jablonce přitom nebyl rozený střelec, góly se mu začalo dařit dávat až v posledním půlroce. "Na tréninku jsem vůbec nic nezměnil, krom toho, že si sám přidávám kopání přímých kopů, akorát si více věřím," říká.

V demolici Příbrami se prezentoval krásným přímým kopem z uctivé vzdálenosti Trávníkův spoluhráč Jakub Považanec. "S Tomášem Hübschmanem jsme mu stáli za zády a tipovali, jakou reklamu trefí. On to trefil nádherně, přestože má střelu z běhu lepší než z místa, druhá půle byla jízda," lebedil si Trávník.

Je nám líto, video expirovalo.
Studio fotbal - Dohráno plus

Postavu Trávníka si ve svém týmu chválí i jinak přísný trenér Petr Rada. "Podobně jako Pavel Nedvěd dává z postu záložníka hodně gólů, nechci ho s ním srovnávat, ale ve svém věku ještě potenciál má," říká na adresu 24letého hráče.

Přestože Jablonec si z Příbrami vezl výjimečně vysokou výhru, tak trenér hostí žádné špásování svým svěřencům nedovolil. "Rada nás drží hodně zkrátka, den po zápase jsme měli standardně lehký trénink a až po něm volno. Máme trenéra, který nás nenechá zpychnout a nedá nám ulevit," řekl Trávník.

Trávník na sebe upozornil i v zápase Evropské ligy proti Rennes, v němž tradičně vyrovnával z přímého kopu. "Tomáš Koubek si špatně postavil zeď, i na tom videu je vidět, že jsem signalizoval, že to kopnu na přední tyč," prozradil jablonecký hráč, jak vyrovnal na 1:1.

Jablonec čeká ve čtvrtek důležitý boj v Evropské lize proti Astaně. "Cílem je, abychom se dostali do boje o postup ze skupiny." Další ligový zápas odehraje Jablonec doma a bude speciální. Na Střelnici přijede regionální rival z Liberce.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články