Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Teclovo zranění není vážné, na operaci nemusí

Když během nedělního duelu Slavie s Bohemians opouštěl Stanislav Tecl hřiště na nosítkách, běžely hlavou chmurné myšlenky nejednomu slávistickému fandovi. Vyšetření však naštěstí ukázalo, že Teclovo zranění není tak vážné, jak se původně mohlo zdát. Osmadvacetiletý reprezentační útočník nemusí na operaci. V nejbližší době ale bude chodit s ortézou o berlích a rehabilitovat. Jak dlouho bude mimo hru, Slavia neupřesnila.

Stanislav Tecl v bolestech
zdroj: ČTK autor: Kamaryt Michal

Tecl v polovině prvního poločasu vršovického derby, které Slavia vyhrála 1:0, upadl na koleno a musel být ze hřiště s bolestivou grimasou odnesen na nosítkách. "Vyšetření naštěstí neukázalo rozsah zranění tak zásadní," uvedl klubový lékař Petr Krejčí mladší. "Budeme postupovat konzervativně, na operaci Standa nemusí. V tuto chvíli má berle s ortézou a čeká ho rehabilitace v klubu," dodal.

Teclova absence by byla pro červenobílé o to horší, že momentálně mají problémy všichni jejich útočníci. Dlouhodobě mimo hru je Mick van Buren, zranění trápí Petera Olayinku a Milan Škoda s Murisem Mešanovičem se teprve dostávají do herního zatížení po pauze. Na nezvyklé místo na hrotu útoku tak musel v neděli naskočit Matoušek.

"Standa má problém s kolenem, podvrtlo se mu. Doufáme, že bude brzy zpět. Byla by to pro nás velká ztráta, protože je ve skvělé formě," řekl novinářům slávistický trenér Jindřich Trpišovský.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články