Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Stanciu a Tetteh řádili proti Liberci, Olomouc ukončila trápení. Jablonec si pohrál s Plzní

Slavia gólem Jaromíra Zmrhala udolala ve vršovickém derby Bohemians a vrátila se do čela tabulky před Spartu, kde vydrží i po konci devátého kola. Plzeň totiž nezvládla dohrávku na hřišti Jablonce a podlehla mu jasně 0:3. Letenští zásluhou Stancia s Tettehem přehráli doma Liberec 4:1 a zvedli si znovu sebevědomí před blížícím se šlágrem proti Plzni. Skvělou střeleckou formu potvrdil kanonýr Mladé Boleslavi Nikolaj Komličenko, který dvěma góly pomohl k jasné výhře Mladé Boleslavi 5:1 nad Slováckem. Po šesti prohrách v řadě zabrala Olomouc a doma porazila Duklu Praha 1:0. 

Benjamin Tetteh (uprostřed) slaví se spoluhráči ze Sparty gól
zdroj: ČTK autor: Říhová Michaela

TABULKA (//sport/tabulky/132895-tabulka-a-rozpis-1-fotbalove-ligy/)

Jablonec - Plzeň 3:0

Souboj dvou účastníků evropských pohárů vyzněl jasně pro Jablonec. Plzeň mu výrazně nestačila a v utkání nebyla nebezpečná. Svěřenci Petra Rady po dvou porážkách v lize s Opavou a Mladou Boleslaví zabrali a zvítězili jasně 3:0. Dvakrát se prosadil Michal Trávník, jednou pak Jan Chramosta. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/381501-jablonec-vyucil-plzen-ktera-behala-bez-mice-dva-ze-tri-golu-dal-travnik-jeden-chramosta/)

Slavia - Bohemians 1:0

Jaromír Zmrhal navázal na vítěznou trefu proti Bordeaux a gólem ze 37. minuty rozhodl o výhře Slavie nad Bohemians 1:0. Červenobílí v lize vyhráli počtvrté v řadě, přišli ale o Stanislava Tecla, který si poranil koleno. Klokani nad svým slavnějším sousedem v nejvyšší soutěži už osmkrát nezvítězili a po druhé porážce po sobě jsou sedmí.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/381443-slavia-zmrhalovym-golem-udolala-bohemians-prisla-ale-o-tecla/)

Sparta - Liberec 4:1

Za třetí výhru v řadě přišla odměna. Fotbalisté Sparty na domácím hřišti bez větších komplikací porazili Liberec, který navíc většinu druhé půlky hrál v desíti, 4:1 a posunuli se minimálně do neděle na první místo. K triumfu dvěma zásahy pomohli Benjamin Tetteh a Nicolae Stanciu. Za hosty se prosadil Roman Potočný.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/381387-on-line-sparta-praha-liberec-3-0/)

Mladá Boleslav - Slovácko 5:1

V minulém zápase nasázela tři branky Jablonci, tentokrát Mladá Boleslav řádila ještě více. Středočeši na domácím hřišti zničili Slovácko 5:1 a slavili druhou výhru za sebou. Dvěma trefami se na tom podílel ruský střelec Nikolaj Komličenko, který s deseti zásahy vládne tabulce střelců. Slovácko naopak počtvrté v řadě padlo.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/381384-boleslav-po-jablonci-rozstrilela-take-slovacko-komlicenko-se-trefil-uz-podevate/)

Olomouc - Dukla 1:0

Černá série ukončena. Fotbalisté Olomouce po šesti prohrách v řadě zabrali a v souboji dvou celků ze dna tabulky porazili na vlastním hřišti Duklu 1:0. O jedinou branku utkání se postaral v prvním poločase obránce Václav Jemelka. Hanáci si připsali druhý triumf v sezoně. Pražané naopak nenavázali na vítězství nad Libercem a po osmé porážce v ročníku jsou poslední.

Karviná - Příbram 4:1

Svěřenci Josefa Csaplára, kteří se hřáli v první šestce tabulky, nyní dostali za vyučenou. Karviná se oproti začátku sezony herně zvedla, což potvrdila i proti Příbrami. O výhru 4:1 se na domácí straně postarali Budínský, Wágner, Moravec a vlastní gól si dal Nitrianský. Karviná poskočila na jedenácté místo, Příbram spadla na osmé.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/381383-karvina-si-proti-pribrami-s-chuti-zastrilela-nasazela-ji-ctyri-branky/)

Opava - Teplice 2:0

Zdá se, že Opava se už naučiila hrát v brněnském azylu. Po vítězství 2:0 nad Jabloncem zaznamenala stejné vítězství i proti Teplicím. Ve svém druhém utkání na lavičce slezského klubu slaví výhru Ivan Kopecký. Ke třem bodům jeho svěřence nasměroval v první půli důrazný forvard Tomáš Smola, na něhož navázal Tomáš Jursa.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/381386-opava-prcha-od-chvostu-tabulky-kopecky-slavil-proti-teplicim-prvni-vyhru/)

Zlín - Ostrava 1:2

Jako by svého soupeře ukolébali a pak udeřili. Fotbalisté Baníku Ostrava se Zlínem předvedli v prvním poločase spíše vyčkávací fotbal, než ve druhé půli udeřil hostující kapitán Milan Baroš, na něhož za chvíli navázal bek Lukáš Pazdera. Fastav už se nezmohl na víc než snížení z kopačky Jeana-Davida Beauguela. Pátá Ostrava se po výhře 2:1 bodově dotáhla na čtvrtý Zlín.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/381342-baros-pazdera-banik-uderil-dvakrat-v-rozmezi-tri-minut-a-vyloupil-zlin/)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články