Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Diamantová liga 2024

Stoprocentní zůstává už jen Plzeň. Sparta doma remizovala, Slavii dohnal Baník

Stoprocentní bilanci po 5. kole první ligy už má pouze jeden tým, mistrovská Plzeň. Viktoria další triumf vybojovala v Karviné, kde vyhrála 1:0. Pražská "S" naopak ztrácela. Sparta doma spálila spoustu tutovek a s oslabenou Příbramí remizovala 2:2. Ještě hůře si vedla Slavia, jež doma padla s Jabloncem 0:2. Toho využil ostravský Baník a po jasném triumfu 4:1 v Olomouci ji bodově dotáhl. Hattrickem se blýskl Dame Diop. Stejný počin se při triumfu 6:1 nad Opavou povedl boleslavskému Nikolaji Komličenkovi.

Příbramští fotbalisté se radují z bodu z utkání se Spartou
zdroj: ČTK autor: Šimánek Vít

TABULKA (//sport/tabulky/132895-tabulka-a-rozpis-1-fotbalove-ligy/)

Olomouc - Ostrava 1:4

Můj dům, můj hrad? V případě fotbalistů Olomouce spíše můj dům, velké problémy. Hanáci před vlastními fanoušky prohráli i třetí ligový zápas v sezoně. Tentokrát nestačili na Ostravu, která na půdě Sigmy zvítězila jasně 4:1 a dotáhla se v tabulce bodově na třetí Slavii. Hlavní hvězdou Baníku byl Dame Diop, který nasázel hattrick.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/379738-olomouc-schytala-doma-dalsi-poradnou-facku-banik-k-jasne-vyhre-dovedl-hattrickem-diop/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc - Ostrava

Sparta - Příbram 2:2

Vše nasvědčovalo tomu, že i v pátém utkání ligové sezony fotbalisté Sparty vyhrají. Dokázali otočit výsledek, hráli proti soupeři, který hrál v deseti, a vytvářeli si velké šance. Jenže své vedení Pražané nedokázali navýšit a hosté je vytrestali. Po povedeném brejku na konečných 2:2 vyrovnal při premiéře v nejvyšší soutěži Emmanuel Antwi. Dalším hrdinou utkání byl Milan Švenger, jenž pochytal několik tutovek.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/379681-tvrdy-trest-za-paleni-velkych-sanci-sparta-s-oslabenou-pribrami-jen-remizovala/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Příbram

Karviná - Plzeň 0:1

Nezáří, přesto Plzeň spolehlivě sbírá body. V tom obhájce titulu pokračoval i v Karviné, kde mu zařídil hubenou, ale zaslouženou výhru 1:0 už v šesté minutě hlavou po rohu Michael Krmenčík. Ten dal v sezoně už čtvrtý gól a mohl přidat i pátý, ale jeho špatně kopnutou penaltu zlikvidoval brankář Martin Berkovec. Viktoria vede tabulku, Slezané jsou stále bez bodu předposlední před Duklou, která má o jeden gól horší skóre.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/379680-mistr-z-plzne-neni-suverenni-ale-stoprocentni-zustal-i-v-karvine/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Karviná - Plzeň

Slavia - Jablonec 0:2

Slavia nezměnila nepříjemnou sérii. S fotbalisty Jablonce nevyhrála v lize už jedenáctý zápas po sobě. Hosté ze severu Čech ani v sobotu nepřijeli do Edenu bránit. Zajímavý zápas rozhodla produktivita hostů – nejdříve se v závěru prvního poločasu trefil hlavou Doležal, a když po přestávce Škodovi chytil penaltu brankář Hrubý, tak po průniku Jovoviče rozhodl zápas hlavou Holeš.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/379634-on-line-slavia-jablonec-0-2/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Slavia Praha - Jablonec

Mladá Boleslav - Opava 6:1

Na začátku sezony má střeleckou fazonu jako hrom a boleslavský útočník Nikolaj Komličenko to potvrdil také proti Opavě. Hattrickem pomohl k totální demolici slezského týmu, který Středočeši porazili doma 6:1. Ruský kanonýr se díky skvělému výkonu, který podpořil i asistencí, posunul do čela tabulky střelců, kde má pět zásahů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav - Opava

Liberec - Bohemians 1905 1:1

V Liberci v rámci ligy nikdy nevyhráli a fotbalisté Bohemians 1905 tuto nemilou sérii neprotrhli ani nyní. Pražané byli tentokrát blízko, když v závěru utkání vstřelil gól Jakub Nečas, ovšem sudí mu ho neuznal kvůli nesprávně odmávanému ofsajdu. Klokani, kteří v zápase vedli, nakonec na severu Čech uhráli remízu 1:1. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Bohemians 1905

Zlín - Teplice 1:0

Dlouho to vypadalo na zápas bez branek, to ovšem odmítl Alexander Jakubov. Zlínský útočník, který naskočil až v samotném závěru, se prosadil ve třetí minutě nastavení a zajistil domácím ševcům hubené vítězství 1:0 nad Teplicemi.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/379643-strelecke-trapeni-v-nastaveni-ukoncil-jakubov-a-zajistil-vyhru-zlina-nad-teplicemi/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín - Teplice

Dukla - Slovácko 1:2

Fotbalisté Dukly jsou stále bez bodu a nyní prohráli utkání hodně trpce. Doma podlehli 1:2 Slovácku, přičemž si dal obránce Martin Chlumecký dva vlastní góly, z toho jeden v poslední minutě. Za Pražany skóroval Ivan Schranz z penalty.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Dukla Praha - Slovácko

Hlavní zprávy

Nejčtenější články