Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Rekordní transfer se konat nebude, Trézéguet do Slavie nezamíří

Z možného přestupu egyptského ofenzivního záložníka Mahmúda Hasana, hrajícího pod přezdívkou Trézéguet, do pražské Slavie definitivně sešlo. Na Twitteru o tom informoval finanční ředitel vršovického klubu Daniel Konrád.

Egypťan Trézéguet (uprostřed) v utkání proti Rusku
zdroj: REUTERS autor: Pilar Olivares

"Klub již neprodlouží nabídku na přestup pro hráče Trézégueta, která vypršela včera o půlnoci. Sice jsem sportovně smutný, že tento rekordní transfer nevyšel, ale zase mám jako finanční ředitel radost, že máme na účtu rekordní množství peněz," uvedl Konrád.

Slavia o účastníka letošního mistrovství světa usilovala delší dobu. Minulý týden turecká média informovala o tom, že hráč Kasimpasy odjel na zdravotní prohlídku do Prahy.

Český vicemistr byl údajně za třiadvacetiletého záložníka připraven zaplatit 5,9 milionu eur (152,2 milionu korun), což by z něj udělalo nejdražšího hráče české ligy. Z příchodu Hasana, o kterého usilovaly i jiné kluby včetně Galatasaraye Istanbul, však nakonec sešlo.

"Přestup Trézégueta padl. Proč, to úplně přesně nevím, u finálních jednání jsem nebyl. S hráčem jsme se potkali, měl velký zájem sem jít. Jako trenéry nás to mrzí, protože jsme mu věnovali hodně pozornosti," řekl slávistický trenér Jindřich Trpišovský.

"Jezdili jsme na něj osobně do Turecka, měli jsme ho prověřeného, možná nejvíc ze všech hráčů. Šlo o dlouhodobý zájem. Na mistrovství dokázal, že to je výborný hráč, navíc by se nám typologicky skvěle hodil. Prostě to nedopadlo, tak to ve fotbale je," dodal.

Je nám líto, video expirovalo.
Egypťan Trézéguet do Slavie nepřijde, van Burena čeká operace
Zdroj
ČTK, Twitter.com, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články