Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Baroš si prodlouží kariéru. S Baníkem se dohodl na nové roční smlouvě

Jak bylo už dříve avizováno, Milan Baroš bude v Ostravě pokračovat. Šestatřicetiletý útočník se dohodl s Baníkem na novém ročním kontraktu. Po poslední sezoně ale bude chtít prožít poklidnější ročník, než jaký zažil na jaře, kdy se ostravský klub zachránil na poslední chvíli.

Milan Baroš
zdroj: ČTK autor: Ožana Jaroslav

Baroš byl v minulém ročníku s devíti góly nejlepším střelcem Baníku a výrazným dílem tak přispěl k udržení v nejvyšší soutěži. Během dovolené zvažoval konec kariéry, rozhodl se však hrát dál. "Odpočinul jsem si a rozhodl jsem se ještě pokračovat, protože ty zápasové emoce by mi asi chyběly," uvedl Baroš.

"Uvažuju současně ale i tak, že kdybych měl zdravotní problémy a neměl bych už týmu co dát, skončím i dříve. Jinak se budu snažit makat a Baníku pomoct," přidal bývalý hráč Liverpoolu, Aston Villy, Lyonu, Galatasaraye nebo Mladé Boleslavi a Liberce.

Po stoperovi Václavu Procházkovi je další oporou, kterou si vedení Ostravy pojistilo. "Stabilizace kádru byla jednou z našich hlavních priorit. Oba hráči jsou velice důležitými články sestavy, proto jsme pochopitelně nesmírně rádi, že i Bary s námi zůstává. O jeho sportovních kvalitách se nemusíme bavit," uvedl sportovní ředitel Baníku Marek Jankulovski.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články