Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Néstor míří z Letné na Julisku, ze Sparty bude hostovat v Dukle

Fotbalová Sparta už ví, co s ofenzivním hráčem Néstorem Albiachem. Trenér Andrea Stramaccioni totiž jeho služeb využít nechce, Španěl tak odejde do konce sezony hostovat do pražské Dukly.

Néstor přišel do Sparty v zimní přestávce sezony 2016/2017. Předtím působil ve španělských klubech Levante, SC Requena a CD Olímpic de Xativa.

Odtud odešel v roce 2013 do Dukly, kde na sebe upozornil kvalitními výkony. Vedle Sparty se o něj zajímala i Viktoria Plzeň.

Néstor dal nakonec přednost Spartě, kde podepsal smlouvu na dva a půl roku. I vinou zranění odehrál ale za klub pouze deset ligových zápasů, střelecky se neprosadil ani jednou. Jeho nynější hostování do konce jara na Dukle nemá obsaženo opci.

POSLECHNĚTE SI nový Fotbal fokus podcast o vítězství Sparty nad Libercem:

"Z minulosti víme, že je Néstor vynikajícím ofenzivním hráčem, který může být posilou na jaře. Vrací se do známého prostředí, které by mu mohlo pomoci v restartu jeho kariéry, kterou komplikovala četná zranění. Na Dukle se mu vždy dařilo, doufáme, že to potvrdí i v následujících měsících," řekl sportovní ředitel Dukly Günter Bittengel.

Podle spekulací by Sparta ráda udala na hostování i bosenského záložníka Eldara Civiče, který by v současnosti neměl šanci nastupovat v základní sestavě.

Zdroj
ČT sport, Dukla Praha

Hlavní zprávy

Nejčtenější články