Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
CBK Mersin - ZVVZ USK Praha

Všichni musí vnímat, že cítíme křivdu, řekl po vypjatém utkání Wágner

Vítězný gól Baníku v regionálním derby mezi Ostravou a Karvinou padl z ofsajdového postavení. Hlavně proto cítili fotbalisté Karviné křivdu a porážku 1:2 jen těžce snášeli. V utkání přitom vedli 1:0 po gólu Tomáše Wágnera, ale za vyrovnaného stavu došlo pět minut před koncem ke klíčové situaci zápasu, po které skóroval ostravský útočník Milan Baroš.

Tomáš Wágner v dresu Karviné
zdroj: ČTK/Paprskář Pavel

Karvinští se zlobili za situaci před rozhodujícím momentem. Podle Tomáše Wágnera, který jako střídající hráč ve druhé půli poslal Karvinou do vedení, gólovému centru předcházel faul ze strany domácího Petra Bredy.

"Ještě že to bylo v televizi. Zpracovával jsem si balon a on mě kopl do nohy. Pomezní stojí tři metry od toho, to musel vidět. Nevím, co na to říct," řekl Wágner. Karvinskými při odchodu ze hřiště cloumaly emoce.

"Byl to zápas o hodně a bylo to na tom utkání vidět. Jsem zklamaný, mám v sobě velké emoce. Všichni v republice, co se na to koukali, musí vnímat, že cítíme křivdu. Celé mužstvo tam nechalo všechno a nezasloužili jsme si prohrát takhle. Jak to říct... Když prohrajeme po faulu a po ofsajdu," řekl Wágner.

Štvalo ho, že za stavu 1:1 po jeho přihrávce lépe nevyřešil situaci Letič. "Tohle jsme měli proměnit a mohli jsme si odvézt tři body," řekl Wágner. Baník se díky výhře po třinácti kolech bez vítězství bodově dotáhl na svého slezského rivala. "Důležitost zápasu byla velká. Věděli jsme, o co jde. Ostrava ale udělala všechno pro to, aby vyhrála," řekl Wágner.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články