Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

V Dukle zůstává Mustedanagič, o setrvání Olayinky na Julisce se jedná

Praha - Fotbalisté Dukly zahájili přípravu na novou sezonu. V dejvickém týmu zůstal záložník Zinedin Mustedanagič, který si hostování ze Sparty prodlouží minimálně o další půlrok. Letenští nevyužili možnost si talentovaného Bosňana v létě stáhnout.

Hráči Dukly
zdroj: ČTK autor: David Taneček

Jedinou dosavadní posilou Dukly je slovenský útočník Ivan Schranz, který přišel z Trnavy. Do přípravy s A-týmem naskočili i junioři David Douděra, David Šimek, Adam Vlček, Daniel Kozel a Vojtěch Brabenec. Po zranění se bude do tréninku postupně zapojovat středopolař Daniel Tetour.

Slovenský stoper Lukáš Štetina přestoupil do Sparty a na příchodu jeho náhrady Dukla pracuje. Krajní univerzál Jan Juroška se přesunul na Slovácko, po roce na Julisce skončil také nigerijský útočník Emmanuel Edmond.

Sport
zdroj: ČT4

Jeho krajan Peter Olayinka se z hostování vrátil do Gentu, ale Dukla by autora šesti ligových gólů z uplynulého ročníku ráda udržela a řeší situaci s belgickým klubem. O prodloužení končící smlouvy jedná vedení také se Srbem Branislavem Miloševičem.

Hráče sedmého celku minulé sezony příští týden čekají zátěžové testy v Centru sportu ministerstva vnitra Olymp. První přípravný zápas sehraje Dukla 1. července proti Neugersdorfu, na turnaji v Žirovnici narazí na Prešov a Jihlavu. Od 10. do 18. července Pražané absolvují soustředění v Německu, kde se utkají s Interem Lipsko, Saskou Kamenicí a Unionem Berlín.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články