Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Přestupové hody v Edenu neutuchají, Slavia chce Tecla z Jablonce

Praha - Nákupy fotbalové Slavie nekončí. Do Edenu přišlo v zimním přestupovém období už pět posil, šestá přibude brzy. Jedná se o útočníka Stanislava Tecla, který do Prahy zamíří z Jablonce. Červenobílí zbrojí na účast v evropských pohárech. Kluby už jsou na transferu dohodnuty, zbývá absolvovat zdravotní prohlídku, informovala MF Dnes.

Stanislav Tecl
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Tecl už v minulosti ve Slavii působil, a to v roce 2010, kde za sešívané nastoupil ve čtyřech zápasech. Poté se vrátil z hostování do Jihlavy, kde se mu začalo velmi dařit a následně si ho vyhlédla Viktoria Plzeň.

I pod ní střílel góly, jenže v sezoně 2014/15 začal dostávat pod Dušanem Uhrinem ml., resp. Miroslavem Koubkem čím dál tím méně příležitostí. Proto odešel z náhradnické pozice do Jablonce, kde měl jistotu základní sestavy.

Je nám líto, video expirovalo.
Útočné idoly Stanislava Tecla

S Jabloncem se Tecl připravoval na jarní část sezony. Zasáhl i do utkání Tipsport ligy proti Varnsdorfu. V sobotním utkání s Libercem, který Jablonec porazil 4:0, přispěl k výhře jedním gólem.

Na začátku této sezony měl Tecl zdravotní problémy a naskočil až v sedmém kole. Celkem má v lize odehráno 110 zápasů, v nichž nastřílel 38 branek.

Nyní se šestadvacetiletý hráč přesune do Slavie, která v zimě přivedla už gólmana Přemysla Kováře, obránce Michaela Lüftnera a Pera-Egila Floa, záložníka Marka Alvira a univerzála Jana Sýkoru. Stála i o služby útočníka Vukadina Vukadinoviče. Zlín svého klíčového muže do pole ovšem neuvolnil.

Zdroj
ČT sport, MF Dnes, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články