Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Olomouc deklasovala Prostějov 7:0, Plšek vstřelil pět gólů

Olomouc - Předehrávku 16. kola druhé ligy si zcela podmanil Jakub Plšek. Olomoucký záložník chytil střeleckou slinu a Prostějovu nastřílel hned pět branek. Sigma nakonec porazila poslední celek tabulky vysoko 7:0 a v čele ligy si vytvořila už sedmibodový náskok před trojicí Opava, Ostrava a České Budějovice.

Slavící fotbalisté Olomouce
zdroj: ČTK autor: Zavoral Libor

Olomouc nedala soupeři nejmenší šanci a v prvním poločase nastřílela pět branek. Vlastní gól si dal Rus, na 2:0 zvýšil Petr a pak se třikrát prosadil Plšek, který po přestávce přidal další dva zásahy a s 13 góly se posunul do čela pořadí střelců. Druhý je s devíti trefami Jakubov z Varnsdorfu.

Sigma spolu s Ostravou jako jediná v soutěži ještě neprohrála. Naopak Prostějov podlehl počtvrté z posledních pěti zápasů a na šestnácté příčce ztrácí na místa zajišťující záchranu sedm bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Plšek napodobil Lafatu a vstřelil pět gólů v jednom utkání

Sigma Olomouc - Prostějov 7:0 (5:0)

Branky: 29. z pen., 41., 44., 69. a 86. Plšek, 8. vlastní Rus, 24. Petr. Rozhodčí: Houdek - Kožár, Šimáček. ŽK: Zahradníček - Machynek. Diváci: 2597.

Olomouc: Buchta - Sladký, Radakovič, Šindelář, Vepřek - Zahradníček (61. Buchvaldek), Houska (70. Habusta), Petr, Plšek, Falta - Chorý (61. Yunis). Trenér: Jílek.

Prostějov: Kofroň - Hirsch, Rus, Schuster, Pančochář - Šteigl (82. Machálek), Petržela, Zapletal (46. Fládr), Machynek - Píchal, Nekuda (46. Chwaszcz). Trenér: Takáč.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články