Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Liberečtí už opustili karanténu a chystají se na PAOK

Liberec - Epidemie, která vypukla v kádru Slovanu, už je zažehnána. Liberec se tak po odloženém víkendovém utkání s Karvinou nyní chystá na důležitý zápas Evropské ligy proti PAOK Soluň.

Liberec si nejspíš z prvního utkání skupiny v Baku proti Karabachu přivezl virózu, která se v minulém týdnu rozšířila na většinu kádru i realizační tým. Krajská hygienická stanice v pátek rozhodla, že Slovan bude v karanténě. Sobotní ligový zápas Severočechů v Karviné musel být odložen a nový termín zatím není znám.

V pátek bylo mimo hru dvanáct hráčů Slovanu a viróza postihla i členy realizačního týmu včetně hlavního trenéra Jindřicha Trpišovského. Přes víkend se zdravotní stav hráčů zlepšil a karanténa dnes mohla být zrušena.

Kvůli marodce už nebyl aktuálně čtrnáctý tým ligové tabulky kompletní ani minulé pondělí v dohrávce na Slavii, kde podlehl 0:1. Na marodce zůstávají dlouhodobě zranění kapitán Lukáš Pokorný, Petr Ševčík a Ondřej Machuča.

Je nám líto, video expirovalo.
Liberečtí už nejsou v karanténě

Kvůli viróze ještě nemohou trénovat Vojtěch Hadaščok a Ondřej Bláha a drobné problémy stále mají brankáři Martin Dúbravka s Václavem Hladkým, Ondřej Karafiát, Daniel Bartl a Ilja Kubyškin.

Poslední zápas na Slavii kvůli zranění vynechali i Milan Baroš a Radim Breite. Zdravotní problémy kádru představují pro Slovan velkou komplikaci, protože tým má nyní na přípravu na Soluň jen dva dny. Severočeši se přesto doma pokusí zvýšit svůj bodový zisk ve skupině po úvodní remíze 2:2 na hřišti Karabachu.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články