Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Denver Pioneers - UMass Minutemens

Tepličtí fotbalisté chtějí v nové sezoně skončit do osmého místa

Teplice – Nejen nový trenér Daniel Šmejkal by se měl postarat o zlepšení umístění Teplic v příští sezoně. O atak vyšších příček se budou Severočeši snažit i s posilami ve středové a útočné řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Teplice chtějí zabojovat o horní polovinu tabulky

"Naším cílem je umístění do osmého místa. Jsem rád, že následující sezona je opět finančně zajištěna," řekl předseda představenstva Pavel Šedlbauer.

V létě se událo v teplické kabině několik změn. Především skončil trenér David Vavruška a nahradil ho Daniel Šmejkal. Dosavadního kouče druholigového Sokolova a bývalého reprezentanta čeká ligová premiéra.

Kádr doplnili dva hráči Slavie. Útočník Marek Červenka přišel na přestup jako volný hráč, záložník Robert Hrubý bude hostovat bez opce. "Jednáme ještě o příchodu dvou hráčů. Z toho jednoho bychom chtěli přivést opravdu co nejdříve," řekl ředitel klubu Petr Hynek, aniž by byl konkrétní.

Na hostování zamířili především mladí hráči, Daniel Richter a Vojtěch Novotný budou sbírat zkušenosti v seniorském fotbale v druholigovém Varnsdorfu, stejně tak záložník Marek Strada v Baníku Sokolov. "U těchto hráčů jsme došli k závěru, že je potřeba, aby nějakou dobu nastupovali ve druhé lize a pak se mohlo rozhodnout o jejich přechodu do ligové soutěže," dodal Hynek.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články