Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Archiv D: Povídání o kopané

Plzeň zvládla duel s Bohemians, Sparta udržela šestibodový odstup

Praha - Fotbalisté Plzně mají i po 21. kole na čele tabulky šestibodový náskok před Spartou. Viktoria porazila na domácím hřišti Bohemians 2:0 a ukončila devítizápasovou neporazitelnost Klokanů. Stejným poměrem vyhrála i Sparta, byť se na tři body v Olomouci hodně nadřela. V boji o evropské poháry ztratila Mladá Boleslav remízou 0:0 v Teplicích a bodově se na ni po hubeném vítězství 1:0 v Příbrami dotáhl Liberec. Vyhrála i Slavia, proti Zlínu ale herně znovu příliš nepřesvědčila. První bod v sezoně na hřištích soupeřů vybojoval poslední Baník Ostrava, když remizoval 1:1 v Jablonci.

Slavící fotbalisté Viktorie Plzeň
zdroj: ČTK autor: Pavel Němeček

Sigma Olomouc - Sparta Praha 0:2

Letenští po matném výkonu porazili olomouckou Sigmu 2:0 brankami Lukášů Marečka a Juliše. Olomouc nehrála v utkání druhé housle, zrazovalo ji ale zakončení - když už branku hráči v modrém ohrozili, zachránil Spartu nedovoleně rukou Lukáš Vácha. Rozhodčí ale incident přešel. Olomouc tak dále zůstává s odstupem na sestupové patnácté příčce.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/328843-sparta-se-ospale-dokolebala-k-vyhre-v-olomouci/)

Viktoria Plzeň - Bohemians 1905 2:0

Povinnou domácí výhru 2:0 vybojovala Plzeň a porazila Bohemians 1905. O vítězství domácích rozhodl dvěma góly Michal Ďuriš. Klokani po devíti zápasech bez porážky poprvé prohráli.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/328818-plzen-si-poradila-s-bohemians-a-udrzela-naskok-na-cele)

Příbram - Liberec 0:1

Na čtvrté místo v tabulce se vrátil Liberec, který vyhrál v Příbrami 1:0, a zároveň se tak bodově dotáhl na třetí Mladou Boleslav. O jediný gól utkání se postaral ve 41. minutě Herolind Shala. Příbram, která na jaře získala jediný bod, se sice snažila, ale na gól čeká už 456 minut. Liberec naopak už 291 minut neinkasoval.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/328804-liberec-udolal-pribram-1-0-a-dotahl-se-na-treti-mladou-boleslav)

Slavia Praha - Zlín 1:0

Slavia porazila Zlín 1:0 a přiblížila se evropským pohárům a napravila předchozí porážku 1:2 v Mladé Boleslavi. Vítězný gól dal v šesté minutě Tomáš Souček, který hattrickem zařídil i minulý domácí triumf nad Ostravou. Pražané se v tabulce posunuli na čtvrté místo o skóre před Liberec. Nováček ze Zlína naopak prohrál i jedenáctý ligový duel na půdě Slavie a ani v pátém jarním kole nebodoval.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/328763-slavie-souckovym-golem-udolala-zin-k-vyhre-se-ale-protrapila)

Je nám líto, video expirovalo.
Čuhel: Ztráceli jsme zbytečně míče, pískotu fanoušků se nedivím

Slovácko - Zbrojovka Brno 2:1

Dukla Praha překvapivě prohrála domácí utkání s Jihlavou 0:1 a neposunula se tak do horní poloviny tabulky. Jihlava si na druhé straně pomohla v boji o záchranu, když po vítězství nad Olomoucí získala tři body podruhé v řadě. Na sestupové příčky má tak nyní sedmibodový náskok.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/328806-slovacko-si-v-moravskem-derby-poradilo-se-zbrojovkou)

Teplice - Mladá Boleslav 0:0

Boleslavští fotbalisté přišli o náskok na třetím místě, když jen remizovali v Teplicích 0:0. Dotáhl se ně čtvrtý Liberec, který má nyní stejně jako Středočeši 39 bodů. Na pátém místě se navíc dotáhla i Slavia, která porazila Zlín.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/328802-boleslav-se-s-teplicemi-rozesla-bez-branek)

Je nám líto, video expirovalo.
Jarolím: Bod bereme, s hrou určitě spokojen nejsem

Jablonec - Baník Ostrava 1:1

Poslední Ostrava překvapivě remizovala 1:1 v Jablonci a v jedenáctém venkovním utkání sezony získala premiérový bod. Baník na Střelnici vedl po gólu Lukáše Vraštila, na který ještě před pauzou odpověděl Martin Doležal. Po změně stran neproměnil domácí Stanislav Tecl penaltu. Ostrava s Jabloncem v nejvyšší soutěži ukončila sérii sedmi porážek.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/328754-ostrava-ma-prvni-venkovni-bod-remizovala-v-jablonci)

Je nám líto, video expirovalo.
Tecl: První poločas byl z naší strany katastrofální

Dukla Praha - Jihlava 0:1

Dukla Praha překvapivě prohrála domácí utkání s Jihlavou 0:1 a neposunula se tak do horní poloviny tabulky. Jihlava si na druhé straně pomohla v boji o záchranu, když po vítězství nad Olomoucí získala tři body podruhé v řadě. Na sestup má tak nyní v neúplné tabulce 21. kola sedmibodový náskok.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/328805-jihlava-prekvapila-na-dukle-a-od-sestupu-uz-se-odpoutala-na-sedm-bodu)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články