Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Plzeň nastoupí proti Slovácku a chce zpět vedení v tabulce

Uherské Hradiště - Fotbalová Sparta vítězstvím na hřišti Zlína hodila pomyslnou rukavici mistrovské Plzni, která se v 17. kole představí rovněž na východě Moravy. Viktorii příprava příliš nevyšla, proti Slovácku ale bude chtít navázat na vydařený ligový podzim a získat zpět vedení v tabulce. Přímý přenos sledujte od 15:50 na ČT sport.

"Je potřeba ty úvodní zápasy zvládnout a nastartovat sérii, abychom mohli kráčet za naším cílem. Ale neočekávám jednoduché utkání, protože Slovácko v domácím prostředí předvádí slušný fotbal a chodí na ně lidi. Svým klukům věřím a všichni se společně těšíme na start ligy. Už nám to chybělo," řekl kouč Karel Krejčí.

Slovácko sice Plzeň patnáctkrát za sebou neporazilo, tentokrát však vsází na to, že Viktoria po nepřesvědčivých výkonech v přípravě není v optimální pohodě. "Z našeho pohledu je lepší hrát proti Plzni hned v prvním jarním zápase. Našemu soupeři se výsledkově tolik nevydařila zimní příprava a podle informací, které máme, není ještě v optimální pohodě. Což může být naše malá výhoda," míní trenér Svatopluk Habanec.

V druhém nedělním utkání hostí Mladá Boleslav poslední Baník Ostrava, který premiérově v lize povede Vlastimil Petržela.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články