Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Krejčí: Chtěl bych být takhle produktivní každý zápas

Praha - V posledních týdnech byl sparťanský záložník Ladislav Krejčí pod palbou kritiky a fanoušci se pozastavovali nad tím, když byl v pátek nominován do národního týmu. Krejčí však kritikům odpověděl nejlepším možným způsobem a gólem a asistencí zařídil výhru 3:1 nad Teplicemi a návrat Sparty na první místo ligové tabulky.

Krejčímu nevyšel reprezentační zápas s Tureckem ani šlágr podzimu mezi Spartou a Plzní. Ovšem už ve čtvrtek proti Schalke ukázal zlepšenou výkonnost a proti Teplicím byl spolu s Kehinde Fataiem nejlepším hráčem Sparty. "Vždy to může být ještě lepší, ale jsem rád, že mi to dnes vyšlo a pomohl jsem týmu," řekl Krejčí. "Snažím se pracovat pořád stejně a v trénincích i zápasech makat na maximum. Nejlepší by bylo, kdybych byl takhle produktivní každý zápas, ale to se teď nedaří, proto střídám lepší zápasy s horšími," připustil.

Tentokrát měl ale dobrý den. Nejprve pomohl vytvořit tlak ve vápně Teplic, z něhož padl vyrovnávací gól na 1:1. Následně sám vstřelil vítězný gól po přihrávce Fataie. "Chtěl jsem si to jedním dotykem zpracovat a hned pálit. Nechtěl jsem nic vymýšlet, prostě jsem to napálil a padlo to tam," popsal Krejčí. "Bylo důležité, že jsme to ještě do poločasu otočili, když jsme si to zavařili a pustili Teplice do vedení," dodal.

Patnáct minut před koncem pak zařídil i třetí gól, když přihrál Fataiovi před prázdnou branku. "Mohl jsem zakončovat, ale viděl jsem lépe postaveného Kennyho, tak jsem mu to dal a oplatil mu tu první přihrávku. Věděl jsem, že si ofsajd pohlídá. Jsem za něj rád, že mu to takhle padá a pomáhá týmu," dodal Krejčí.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články