Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Amstel Gold Race

Sparta si s Jabloncem podělila body, Plzeň zaváhání konkurentů využila

Praha – Souboj třetího s druhým vítěze nenalezl. Jablonec na domácí půdě uhrál se Spartou remízu 0:0, což je pro oba celky bojují o titul ztrátou. Plzeň totiž dokázala po dramatickém průběhu zdolat Duklu 3:2, v čele má náskok dvou bodů a ještě jí zbývá odehrát odložený duel se Slavií.

Filip Novák z Jablonce (v popředí) bojuje o míč s Václavem Kadlecem ze Sparty
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

Dukla - Plzeň 2:3

Zaváhání Sparty dokázali využít, ale na triumf se pořádně nadřeli. Fotbalisté Plzně na hřišti Dukly nejprve museli duel otáčet a poté reagovat na rychlé vyrovnání soupeře, ale nakonec duel zvládli, když minutu před koncem proměnil druhou penaltu v duelu Daniel Kolář. Viktoria má díky tomu v čele náskok dvou bodů a středeční zápas se Slavií k dobru.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/304863-plzen-vydrela-vyhru-na-dukle-v-zaveru-z-penalty-rozhodl-kolar/)

Jablonec - Sparta 0:0

Výsledkem 0:0 skončilo utkání, v němž proti sobě stály druhý s třetím týmem tabulky. Remíza pro Spartu ani pro Jablonec přitom příliš neřeší, a ačkoliv se Sparta nyní posunula o bod před Plzeň na čelo tabulky, Západočeši budou mít ještě dva duely k dobru. Ve vyrovnaném utkání nebylo mnoho vyložených příležitostí.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/304836-radost-ani-pro-jednoho-jablonec-hral-se-spartou-bez-branek/)

Hradec Králové - Bohemians 1905 1:0

Fotbalisté Hradce ukazují, že to se záchranou myslí vážně. Votroci v záchranářském souboji porazili Bohemians 1905 1:0, připsali si druhou výhru v řadě a opustili sestupové příčky, kam odsunuli o skóre České Budějovice. Na poslední místo spadl Liberec. O triumfu rozhodl  střídající útočník David Vaněček.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/304911-hradec-vyhral-zachranarsky-duel-s-bohemians-a-opustil-dno-tabulky/)

Slavia - Mladá Boleslav 3:4

Mladoboleslavští fotbalisté si po přestřelce v Edenu zajistili vítězství 4:3 nad Slavií. S Pražany tak neprohráli podeváté za sebou a na čtvrtém místě tabulky se jim vzdálili na rozdíl devíti bodů. Hosté nejprve dvakrát vyrovnali skóre, když na góly domácích Zmrhala s Kenijou ještě do pauzy reagovali Ščuk se Šislerem. V druhé půli pak odpověděl na Škodovu trefu hostující Skalák. A v nastavení o vítězství Mladé Boleslavi rozhodl Wágner. Trenér Karel Jarolím tak prožil úspěšný návrat na Slavii, s níž získal dva tituly.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/304756-boleslav-vyhrala-na-slavii-4-3-v-nastaveni-rozhodl-wagner/)

Baník Ostrava - Liberec 3:3

Po čtyřech porážkách v řadě se fotbalisté Liberce opět dočkali bodového zisku. Pod novým trenérem Davidem Vavruškou uhráli v brankové přestřelce remízu 3:3 na půdě Baníku Ostrava. Slovan na Bazalech po deváté sezonní brance Josefa Šurala dělilo od tří bodů jen třináct minut, ale o výhru ho v závěru připravil přesnou hlavičkou Michal Frydrych. Oba kluby tak prodloužily své čekání na vítězství: Baník na sedm, hosté na osm kol.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/304835-premiera-vavrusky-u-liberce-prinesla-golovou-prestrelku-a-remizu-v-ostrave/)

Teplice - Zbrojovka Brno 0:1

Teplice po své první venkovní výhře v sezoně v Liberci vybouchly doma s trápícím se Brnem, které tak vybojovalo další důležité tři body v boji o záchranu. Zbrojovka má tak nyní na sestupové příčky osmibodový náskok, ovšem Liberec i Hradec Králové mají ještě zápas k dobru. Jedinou branku v utkání vstřelil po hodině hry teplický odchovanec Zoubele.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/304811-teplice-necekane-podlehly-zbrojovce-ktera-unika-sestupu/)


České Budějovice - Jihlava 1:3

Oslava výročí 110. založení klubu Českým Budějovicím hrubě nevyšla. Dynamo zažívá bezpochyby nejhorší vstup do jarní sezony ze všech ligových týmů, Budějovičtí během čtyř utkání nevybojovali ani bod a navíc obdrželi šestnáct branek. Dynamo podlehlo Jihlavě 1:3 a Vysočina se tak dále odpoutala od bojů o udržení v lize. Tři branky v utkání padly z penalt, oba dva jihlavské pokutové kopy přitom proměnil Vaculík.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/304832-trpke-vyroci-zalozeni-budejovice-znovu-padly-na-jare-obdrzely-16-branek/)

Příbram - Slovácko 1:0

Roman Bednář si připsal svůj třetí gól ve třech jarních startech za Příbram a rozhodl tak o výhře Středočechů v utkání proti Slovácku. Příbramští se tak neustále dostávají dále od sestupových příček, na jaře si totiž díky výborné domácí formě připsali již šest bodů ze čtyř utkání. Naopak Slovácko se ve středu tabulky spíše potácí, navíc se mu nedaří střílet branky - ve čtyřech jarních zápasech se prosadilo pouze dvakrát.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/304834-bednar-se-znovu-trefil-a-pribram-ma-proti-slovacku-tri-body/)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články