Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kometa Cup

Jarolím po triumfálním návratu na Slavii: Hráči věděli, že mi na tom záleží

Praha - Mladoboleslavští fotbalisté nezažili dobrý vstup do jarní části sezony, v pátek večer v Edenu však přišel zřejmě dosavadní vrchol jejich sezony. V pohledné přestřelce zdolali Slavii 4:3 a vítězný návrat si užil i trenér Středočechů Karel Jarolím, který se sešívanými v letech 2008 a 2009 získal mistrovské tituly a prvně postoupil do základní skupiny Ligy mistrů.

Karel Jarolím
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Jarolímovi svěřenci po divokém průběhu zvítězili v předehrávce 20. ligového kola 4:3 a upevnili si čtvrté místo v tabulce, zaručující účast v předkole Evropské ligy. "Hráčům jsem za výhru nesliboval nic, ale myslím, že moc dobře věděli, že mi na tomhle výsledku hodně záleží. Jsem rád, že jsme vyhráli, obzvlášť po takhle divokém průběhu a vzhledem k tomu, že jsme prohrávali 0:2," řekl Jarolím.

Mladoboleslavští dotáhli ztrátu 0:2 a 2:3 a v první minutě nastavení vstřelil Tomáš Wágner rozhodující gól. "Zápas se pro nás nevyvíjel dobře, naštěstí se nám podařilo ještě do konce poločasu srovnat. Myslím, že obě mužstva chtěla vyhrát, my jsme předtím, než jsme vstřelili vítěznou branku, dali tyč. Řekl bych, že na brankové situace jsme měli navrch a korunovali to vítězným gólem," pochvaloval si Jarolím.

Do Edenu se vrátil na soutěžní zápas po čtyřech a půl letech od svého konce ve Slavii. "Je pravda, že už jsem tady byl, když jsme hráli se Slovanem Bratislava. Ale to nebyl soutěžní zápas, jen generálka," připomněl přípravný duel z února 2011.


"Vzpomínky mi probíhají hlavou pořád, těch vzpomínek na dobré období je dost. Slavia je moje srdeční záležitost, přeju jí vše dobré. V tomhle zápase jsem byl na druhé straně, ale jinak myslím, že Slavia to nějak dá dohromady, že se zvedá," prohlásil Jarolím.

V dramatickém závěru měl u lajny drobný incident s domácím záložníkem Aldem Baézem. "Stál jsem mu v cestě a on šel do mě. Nic jsme si neřekli, jen do mě narazil. Nepochodil," smál se Jarolím.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články