Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Dukla chce v derby potrápit Spartu, ta se může dotáhnout na čelo

Praha - Fotbalisté Sparty se mohou po 19. kole první ligy dotáhnout na lídra tabulky Plzeň. Ta totiž kvůli onemocnění většiny kádru nesehrála sobotní utkání se Slavií, a tak Sparta má šanci v malém pražském derby s Duklou smazat tříbodovou ztrátu. Přímý přenos utkání Sparta - Dukla sledujte od 18:45 na ČT sport nebo v textovém on-line přenosu na našem webu.

Sparta se proti Dukle bude snažit napravit ztrátu z Baníku. Komplikací však je, že se kvůli kartám musí obejít bez klíčového záložníka Marka Matějovského. "Je to pro mužstvo velmi důležitý hráč. A to nejen v ofenzivě, ale je to i náš spouštěč presinku. Už jsme v tréninku připravovali nějaké možnosti a věříme, že volba, která padne, bude přínosem," řekl asistent trenéra Zdeněk Svoboda.

Trenér Dukly Luboš Kozel věří, že hráče před Spartou povzbudí vydařený vstup do jara. "Splnili jsme, co jsme si před jarem vytyčili, takže o to uvolněněji můžeme jít do utkání se Spartou, což je pro nás svátek. Na druhou stranu až tak uvolněné to být nemůže, protože to je Sparta a proti ní musíme hrát s maximální koncentrací a snažit se získat co nejvíce bodů," dodal.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články