Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Sparta oslaví 120. sezonu "exhibicí legend"

Praha – Fotbalová Sparta letos oslavila sto dvacet let od založení a k narozeninám si nadělila zisk mistrovského i českého poháru. Zdánlivě nekončící sparťanské oslavy uzavře exhibice na Letné. V přátelském duelu se střetnou bývalí, současní i budoucí hráči Sparty a z laviček na ně budou dohlížet Dušan Uhrin starší a Jozef Chovanec. Současný kouč mistrovského kádru Vítězslav Lavička se představí přímo na hřišti. Přímý přenos exhibičního duelu sledujte od 18:00 na ČT sport a našem webu.

Sport
zdroj: ČT4

V "exhibici legend", jak Sparta utkání přezdívá, se vedle Lavičky představí i Ivan Hašek nebo Zdeněk Svoboda. Fanoušci si budou moci užíti i opor let nedávných Michala Horňáka, Marka Kincla, Vlado Labanta, Luďka Straceného, Vratislava Lokvence či Jiřího Novotného a Jardy Blažka. S nimi se budou na trávníku prohánět i hráči současného kádru Josef Hušbauer, Pavel Kadeřáběk nebo Tomáš Vaclík, které doplní kapitáni mládežnických celků Sparty.

Stracený s Horňákem prozradili v České televizi, že společně nastoupí k duelu pod vedením Dušana Uhrina staršího. "Proti nám bude hrát Franta Straka, Pavel Kadeřábek nebo Ivan Hašek a to jsou všechno plejeři, kteří jak teď, tak i v minulosti hráli vynikající fotbal. Tak asi budeme muset trochu přitvrdit," žertoval Horňák. "My máme Pepu Hušbauera, takže nějaký ten gól bychom měli dát," dodal s úsměvem Stracený.

Je nám líto, video expirovalo.
Hosté sportovních zpráv: Michal Horňák a Luděk Stracený

Hlavní zprávy

Nejčtenější články