Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Šilhavý se Peltovu Jablonci upsal na tři roky

Jablonec – Že - dnes již bývalý liberecký trenér – Jaroslav Šilhavý načne novou sezonu na lavičce sousedního Jablonce, se všeobecně očekávalo. Smluvní stvrzení nového svazku tak rozkrylo jen jedinou neznámou. Šilhavý se klubu Miroslava Pelty upsal na tři roky. S sebou si bere i duo svých donedávna libereckých asistentů - Jiřího Chytrého a trenéra brankářů Milana Veselého. "Všichni tři podepsali s naším klubem smlouvu na tři roky," informoval sportovní ředitel Jablonce Petr Flodrman. 

O příchodu Šilhavého do Jablonce se už delší dobu otevřeně spekulovalo a podpis smlouvy je tak potvrzením očekávaného. Vedení Liberce se kvůli tomu dokonce s trenérem v polovině dubna dohodlo na předčasném ukončení smlouvy, která měla původně vypršet až po sezoně. Liberec po odchodu Šilhavého pověřil vedením prvního týmu Davida Vavrušku.

Šilhavý by však zdaleka neměl být poslední "posilou" Jablonce, který podle slov sportovního managementu severočeského celku chystá razantní řez kádrem. Otevřeně se spekuluje, že by Jablonec rád přivedl na české poměry hvězdná jména v čele s Tomášem Hübschamnnem a Jaroslavem Plašilem.

V Liberci působil dvaapadesátiletý Šilhavý od června 2011 a se Slovanem dokázal vyhrát mistrovský titul, skončit na třetím místě a v tomto ročníku s týmem senzačně postoupit do jarní části Evropské ligy. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články