Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Zeman v Plzni koučovat nebude, na řadě je Uhrin ml.

Praha - Po Luboši Kozlovi odmítl převzít trenérskou štafetu ve Viktorii Plzeň, odkud odchází Pavel Vrba, i Zdeněk Zeman. V zahraničí uznávaný kouč se s vedením západočeského klubu sešel, nakonec ale řekl ne. Informoval o tom Deník Sport. Další z adeptů na post nového kouče je teď Dušan Uhrin mladší.

Trenér AS Řím Zdeněk Zeman
zdroj: Isifa/EPA

Nejsilnějším faktorem pro rozhodnutí Zemana byl zřejmě fakt, že má stále smlovu v AS Řím. Tam už sice v únoru skončil, kontrakt mu však stále běží. Dalším důvodem mohly být jiné podmínky pro práci než má kouč v Itálii, spekuluje Sport.

Vedení Plzně s majitelem Tomášem Paclíkem a generálním manažerem Adolfem Šádkem v čele se tak nyní musí posunout o dům dál. Další na řadě je Dušan Uhrin ml., toho času na štaci v Dinamu Tbilisi. Už dříve ale podotkl, že práce v Plzni by ho velmi zajímala.

Jméno nástupce Vrby by se mohlo oficiálně objevit už v příštím týdnu, tedy ještě před závěrečným utkáním v základní skupině Ligy mistrů doma proti CSKA Moskva. To Plzeň potřebuje vyhrát, aby mohla na jaře pokračovat v Evropské lize.

Zdroj
ČT sport, deník Sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články